Férfi OB I.: az Egert fogadjuk…

 In HÍREK

Kiváló hangulatban telnek mindennapjaink, holnap 19 órakor pedig az Egert látjuk vendégül a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a férfi vízilabda OB I. 6️⃣. fordulójában.

A 2020–2021-es idényben már játszottunk az Egerrel. A magyar kupa második fordulójában Szentesen ugrottunk medencébe ellenük. Augusztus elsején a Heves megyeiek nyertek 8–6-ra.

– A kupában közel voltunk ahhoz, hogy legyőzzük őket – emlékezett vissza játékosunk, Pellei Frank. – Az eredményeik is az mutatják, hogy az Eger egy nagyon jó csapat, hiszen három találkozó után még veretlenek a bajnokságban. Nehéz meccsre számítok ellenük, de mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot – fogadkozott a kupameccseken 10 gólt jegyzett vízilabdázónk.

Augusztusban remekeltünk a kupában, majd a helyosztó előtt negatív tesztjeink ellenére lakóhely elhagyási tilalmat rendeltek el szentesi játékosaink számára. Azóta már hetek óta komoly munka folyik az uszodában, amely a csapatunk teljesítményén is meglátszódik.

– A karantén előtt egy jó úton indultunk el, meccseket nyertünk. A váratlan események után újra kellett építenünk magunkat fizikálisan. A Pécs elleni első siker nagy erőt adhat nekünk. Bár a Honvéd otthonában 11–9-es vereséget szenvedtünk, jó a hangulat az öltözőnkben. Szombaton pedig a Szolnok a harmadik negyedben még csak 8–5-re vezetett, ugyanakkor kézben tartották a találkozó alakulását, de volt tartásunk, ami maximálisan pozitív számunkra – árulta el Pellei Frank.

A holnap 19 órakor kezdődő mérkőzésre megfelelő járványügyi intézkedések mellett szurkolóink is bejöhetnek. Az egész uszoda területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése, a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, valamint a távolságtartás, vagyis minden harmadik széken lehet csak helyet foglalni.

📸 Szokodi László



Source

Start typing and press Enter to search