Utánpótlás: fiúcsapataink Szegeden jártak…

 In HÍREK

A fiú utánpótlás bajnokságok 3️⃣. fordulójában mindhárom korosztályunk az újszegedi sportuszodában a 🆚 Szegedi Vízipóló Suli ellen.
▶️ Legközelebb október 4-én várnak mérkőzések fiainkra, akkor a Honvéd látogat hozzánk.

Fiú ifjúsági:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 13–7 (5–2, 3–3, 1–1, 4–1)
Legrand Szentes: Kovács K. – Kormányos, Rébeli Szabó Á., Varga M. 3, Makán, Kürti-Szabó M. 1, Takács 2. Csere: Petróczi, Csikós, Félegyházi Török, Czirbus O., Molnár B., Zsoldos Kádár 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 15/5, ill. 9/2.
Ötméteresből: 2/2, ill. 1/0.
Kipontozódott: Kürti-Szabó M., Takács.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Ismét foghíjasan érkeztünk a Szeged elleni mérkőzésre. Ennek ellenére kezdhettünk volna jól, de nem a megfelelő hőfokon ugrottunk a medencébe. Az ellenfelünk megérdemelten lépett meg három góllal. A második és harmadik negyedben már a saját játékunk dominált, de a rengeteg emberhátrányos védekezésben elfáradtunk és két játékosunk kipontozódott. A hajrára sem energia, sem játékos nem maradt igazán. Hullámzó játékkal és elbizakodott kezdéssel nehéz mérkőzést nyerni.

Fiú serdülő:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 15–14 (2–2, 3–2, 3–5, 4–3, 3–2)
Legrand Szentes: Pászti – Varga M. 2, Gila, Busi, Makán 2, Czirbus O. 4, Bánfi. Csere: Bán, Lévai, Báthory 3, Félegyházi Török 3, Tóth B. Vezetőedző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 4/1.
Ötméteresből: 7/4, ill. 9/5.
Kipontozódott: Horváth V., ill. Gila.
🗣️💬 Kasza Károly: – A megbeszéltek alapján fegyelmezetten, egymásra figyelve, jól védekezve kezdtünk. A két csapat fej-fej mellett küzdöttaz első perctől az utolsóig. Igazi különbséget nem lehet említeni, talán azt az apróságot, hogy négyszer voltunk emberelőnyben, míg az ellenfelünk tízszer. Mindenki szívvel-lélekkel küzdött. Próbáltunk nyerni, igazi parázs hangulatot alakított ki a két csapat. Mégis megismétlődött az ötméteres párbaj amit, megint elveszettünk. Állítom, hogy emelt fővel jöhettünk ki a vízből, és meglesz a sok munka eredménye.

Fiú gyermek:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 12–11 (2–5, 4–2, 2–2, 4–2)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Varga Á. 1, Agócs B. 1, Melkuhn 4, Kovács I. 2, Rakonczai 1, Király. Csere: Horváth Á. 2, Kis-Rácz, Molnár B., Czirok Cs. Vezetőedző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 6/3.
Ötméteresből: 5/4, ill. 2/2.
Kiállítva cserével: Melkuhn.
Kipontozódott: Mádai, ill. Horváth Á.
🗣️💬 Kasza Károly: – Sokat gyakoroltunk, és három negyeden keresztül ez látszott. Büszke vagyok a mutatott játékra, hozzáállásra. Olyan taktikai elemeket mutattunk tudatosan, ami ráébresztett, értik a fiúk a kért játékot. Nagy előrelépésnek tartom mindezt, hiszen három negyeden keresztül uraltuk a mérkőzést. Az utolsó játékrészben már hoztunk több rossz döntést védekezésben és támadásban egyaránt. Azon leszünk, hogy ez minél később következzen be. Ez a tisztességes eredmény előrelépés számunkra mindenképpen! Az első három negyedért megdicsérem a csapatom, ebből lehet építkezni!

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search