Férfi OB I.: jól szeretnénk kezdeni…

 In HÍREK
💪

December 12. után holnap 1️⃣8️⃣ órakor ismét medencébe ugrunk, és a férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában a 🆚 Tatabányát fogadjuk zárt kapuk mögött a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A jó kezdés sok mindent meghatároz, így készülünk a találkozóra. 🤽‍♂️

Tavasszal tizenöt mérkőzése lesz férficsapatunknak, míg novemberben és decemberben negyvenhárom nap alatt tizenegy meccset játszott le. Januárban három megmérettetés vár ránk, ami ideálisabb.

– Biztos vagyok benne, hogy a szezon második felében jobban kijön majd a tudásunk, főleg, ha az elkövetkezendő tizenöt találkozón az eredeti keretünkkel tudunk felállni és elkerülnek bennünket a betegségek és a sérülések. Ebben az esetben szép időszak elé nézhetünk – magyarázta csapatkapitányunk, Somogyi Balázs.

A 2020–2021-es idény első felében 14 pontot szereztünk, így rosszabb gólkülönbségünk miatt a 13. helyen állunk a tabellán a Szegedi VE mögött. Holnap a sereghajtó Tatabányát látjuk vendégül. Ellenfelünk három pontot szerzett eddig, az utolsó őszi fordulóban 10–7-re nyer Debrecenben.

Januárban három bajnoki mérkőzés vár a Metalcom Szentesre, a Tatabánya, az UVSE és a Honvéd érkezik hozzánk. Egy jó kezdés kiváló alapot nyújthat a folytatásra.

– Így van, fontos a jó kezdés, erről volt szó edzésen is. Így állunk hozzá ehhez az összecsapáshoz, mert három nagyon fontos meccsünk lesz januárban, utána jön egy háromhetes szünet a bajnokságban. Mindig egy lépéssel tervezünk előre, így most kizárólag a Tatabányára koncentrálunk – árulta el Somogyi Balázs.

A szombaton 18 órakor kezdődő Metalcom Szentes–Tatabánya mérkőzést a hatályban levő járványügyi szabályok miatt zárt kapuk mögött rendezzük meg, de senki nem marad le róla, mivel a Szentes Tv élőben közvetíti Facebook-oldalán.

📸 Archív fotó: Szokodi László

#metalcomszentes #tatabánya #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search