Férfi OB I.: győzelemmel kezdtünk 2021-ben…

 In HÍREK
Férfi OB I.: 🤽‍♂️ győzelemmel kezdtünk 2021-ben ✅💪

Szoros, de győztes találkozóval indítottuk az új esztendőt a férfi vízilabda OB I.-ben, miután a Metalcom Szentes hazai medencében 16–10-re nyert a sereghajtó Tatabánya ellen.

Metalcom Szentes 🆚 Tatabánya 16–10 (1–2, 3–2, 6–5, 6–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 16. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács Cs. T., Sándor P.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K., Garancsy, Hegedűs 4, Fülöp, Pellei F., Takács J. 2. Csere: Kókai 1, Mátyók 2, Lajkó 2, Vörös 1, Bozó 1, Somogyi 3. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Tatabánya: Moravcsik – Polovic, Keresztúri 3, Szőke, Korbán 3, Szabó B. 2, Márkus. Csere: Mladoniczky, Nagy N., Vad, Tanczer 1, Blank 1. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 10/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Garancsy, ill. Tanczer, Márkus.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Nagyon örülök a három pontnak, mert ez egy kötelező győzelem volt számunkra. Nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen akkor vált kompletté a keretünk a bajnokság első körében, amikor véget ért, így ma szerepeltünk először a teljes keretünkkel. Túlságosan akartunk, nagyon bizonyítani szerettek volna a srácok. Három és fél negyeden át kiválóan játszott a Tatabánya, nagy gólokat lőttek és nyugodtak maradtak. Játékosállományban sokkal jobb csapat a Szentes, de túl sok gólt kaptunk, ami sajnos egy dolog, mert általában nem találunk be tizenhatszor egy mérkőzésen.

Összefoglaló:
✍️ A találkozó során négy találatig meg sem álló Hegedűs Bence emberelőnyös gólja indította az év első bajnokiját a részünkről a férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában, majd erre két tatabányai válasz érkezett, így nyolc perc játékost követően 2–1-re vezettek a vendégek.

Két Mátyók- és egy Takács-találattal válaszoltunk, így egy perccel a nagyszünet kezdete előtt 4–2 állt a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda eredményjelzőjén. Nem mehettünk azonban előnnyel a pihenőre, két akciógóllal eltüntette a Tatabánya a különbséget az eredményjelzőről.

Remekül tartották magukat a vendégek a harmadik negyedben is, így az egy-kétgólos vezetésünk állandósult.

10–9-ről indult a záró nyolc perc, amelyben már érvényesült a papírforma, 11–10 után sorozatban öt lőtt góllal biztosítottuk be győzelmünket.

Jövő szombaton ismét itthon ugrunk medencébe, 18 órakor az UVSE-t fogadjuk.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #tatabánya #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search