Férfi OB I.: rangadó itthon a Honvéd ellen…

 In HÍREK
🔥

Sorozatban 2️⃣ hazai győztes mérkőzés ✅ után fogadjuk az új esztendőben szintén hibátlan Honvédot. 🤽‍♂️ A férfi vízilabda OB I. 18. fordulójának a rangadóját az 📺 M4 Sport televízió szombaton ⏰ 16.15-től élőben közvetíti. Az összecsapás előtt azzal a 🗣️💬✍️ Fülöp Bencével beszélgettünk, aki a nyáron éppen a Honvédtól igazolt Szentesre.

– Mennyire lesz számodra különleges érzés a Honvéd ellen vízbe ugrani?
– Biztosan különleges lesz, mert több korábbi csapattársammal is a mai napig tartom a kapcsolatot, és ők ott lesznek a vízben. A medencében viszont nincs barátság, ha kapok egy pofont, nem lepődöm meg, és nem megy tönkre emiatt egyetlen barátság sem.

– Mire vagy kire kell leginkább odafigyelni holnapi ellenfelünkkel szemben?
– Egy komplett csapatra. Azért vannak a tabellán ott, ahol, mert csapatként jól funkcionálnak. Kiváló együttes, mindenkire oda kell figyelni, mert bárki képes előlépni vezéregyéniséggé, persze vannak kiemelkedő stratégiai pontok, amikre különös figyelmet kell fordítanunk. Kulcsjátékos Decker Attila és Decker Ádám, mint ahogyan többek között Hosnyánszky Norbert és Szirányi Balázs is. Fárasztanunk kell őket, hogy fizikálisan felülkerekedjünk rajtuk. Még Honvéd-játékosként megtapasztaltam, hogy elképesztően nehéz ponttal távozni Szentesről, nem is sikerült mindig. Remélem ez holnap is sikerül. A Honvéd papíron esélyesebb, de úgy készülünk, hogy nem adunk nekik egyetlen pontot sem.

– Milyen mérkőzésre számítasz?
– Mindenképpen komoly és küzdelmes meccsre számítok, számunkra élvezetes, számukra pedig nyögvenyelős találkozóban reménykedem, amelynek a végén a szentesi és budapesti barátaimmal egymást segítve jövünk ki a vízből egy szentesi győzelmet követően. Egy igazi rangadó lesz, végre semmilyen betegség vagy sérülés nem hátráltat bennünket, így már a harmadik összecsapásunk jöhet sorozatban, amelyre teljes kerettel állunk fel.

– Mennyi plusz töltetet ad neked és a csapatnak, hogy televíziós mérkőzés lesz?
– Valószínűleg az kevésbé pörget fel még jobban, hogy a kamerák forognak a parton, az lenne igazán plusz erő számunkra, ha az őrjöngő szentesi publikum biztathatná bennünket a lelátóról. Az óriás pluszt jelentene.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #honvéd #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search