Férfi OB I.: a listavezető Szolnok érkezik Szentesre…

 In HÍREK

Három hét szünet után folytatódik a férfi vízilabda OB I., amelynek 20. fordulójában a Metalcom Szentes a listavezető Szolnokot fogadja szerdán 19 órakor. A mérkőzést a Szentes Tv élőben közvetíti majd Facebook-oldalán.

Az elmúlt héten két gyakorló találkozónk is volt, Szentesen fogadtuk a Miskolcot és az UVSE-t. Mindkét mérkőzés hasznosan illeszkedett felkészülésünkbe. Holnap folytatódik a bajnokság, azt a Szolnokot látjuk vendégül, amellyel már kétszer megmérkőztünk a 2020–2021-es idényben. A magyar kupa második csoportkörében – amikor Szentes volt a házigazda – Zsivko Gocics vezetőedző csapata 17–5-re nyert. Bajnoki összecsapáson pedig 16–9-es vereséget szenvedtünk Szolnokon.

– A vendégek a mérkőzés esélyesei még Szentesen is, de azon leszünk, hogy minél nagyobb csatára késztessük őket, és végig ott legyünk a nyakunkon, megakadályozva egy nagyobb különbségű szolnoki győzelmet. Amíg én az Universiadé-válogatottnál voltam edzőtáborban, addig a többiek kétszer is kétkapuztak, ami az elmondásuk szerint jól sikerült – árulta el vízilabdázónk, Pellei Frank.

A Szolnok eddigi 19 mérkőzésén nem talált legyőzőre az OB I.-ben, mindössze egyszer vesztett pontokat, akkor a BVSC otthonában hullajtottak kettőt a 8–8-as döntetlennel. 55 ponttal listavezető a Gocics-legénység, az OSC-t három, a címvédő Ferencvárost négy egységgel előzik meg jelenleg. A Metalcom Szentes 23 pontot gyűjtött eddig, amivel a 9. helye foglaljuk el a tabellán.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szolnok #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search