Női OB I.: Dunaújvárosba utazunk…

 In HÍREK

Második mérkőzésünket játsszuk szombaton 17 órától ezen a héten. Az UVSE után a másik Euroliga-nyolcaddöntőben érdekelt magyar csapat, a Dunaújváros lesz a Hungerit-Szentesi VK ellenfele, ráadásul idegenben.

Szerdán még az UVSE ellen játszottunk pörgős mérkőzést (7–30) a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, holnap késő délután viszont már idegenben vár ránk bajnoki mérkőzés. Ellenfelünk, a Dunaújáros szerdán az olasz SIS Roma otthonában ért el 11–11-es döntetlent, így kedvező helyzetből várhatja a márciusi visszavágót.

2020. október 17-én Szentesen mérkőztünk meg a Dunaújvárossal a bajnokságban, 17–8-as vereséget szenvedtünk. A meccs legeredményesebb játékosa Gurisatti Gréta és Szilágyi Dorottya volt négy-négy találattal, míg tőlünk Kádár Ildikó háromszor volt eredményes.

Ami pedig a tabellát illeti, 12 meccsből 11-et megnyert holnapi vendéglátónk, míg a Ferencváros otthonában ikszelt, így 34 pontjával a második helyen áll, mivel a címvédő UVSE 13 találkozón 36 pontot gyűjtött eddig. Mi 14 ponttal a hatodik pozíciót foglaljuk el.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #dunaújváros #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search