Női OB I.: javult a védekezésünk Dunaújvárosban…

 In HÍREK

Bár 13–5-ös vereséget szenvedett a Hungerit-Szentesi VK Dunaújvárosban a női vízilabda OB I. 13. fordulójában, minden dicséretet megérdemel csapatunk, hiszen sokat fejlődött védekezésben az UVSE elleni bajnokinkhoz képest.

Dunaújváros 🆚 Hungerit-Szentesi VK 13–5 (3–0, 3–2, 2–2, 5–1)
Női vízilabda, OB I., 13. forduló. Dunaújváros, zárt kapuk mögött. Vezette: Donauer, Csizmadia.
Dunaújváros: Magyari – Szilágyi D. 5, Gurisatti 2, Mahieu 1, Pál, Mucsy 1, Brezovszki. Csere: Sajben N., Horváth 1, Szabó N., Garda 1, Szellák 1, Huszti 1. Vezetőedző: Mihók Attila.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Mácsai K., Dömsödi 2, Kolarova, Bonca 1, Kövér-Kis, Polák. Csere: Maczkó (kapus), Varga, Kerem, Tóth Cs., Kádár 2, Forgó, Tóth F. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 12/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Pál.

Összefoglaló:
✍️ Szerdán még Rómában játszott Euroliga-mérkőzést a nyolcaddöntőben a Dunaújváros (11–11), ma pedig már mi vártunk rá a magyar bajnokságban. Jól védekeztünk, támadásban viszont csak a második negyedben lőttük az első gólunkat. Mindezek ellenére számunkra sokáig kedvezően alakult a mérkőzés, hiszen a negyedik negyed elején, amikor Varga Viktória asszisztjából Dömsödi Dalma megszerezte az ötödik találatunkat, 8–5 állt az eredményjelzőn. Ez a részeredmény sokat kivett a lányokból, így kaptunk néhány elkerülhető gólt, de maximálisan helytálltunk a bajnokaspiráns otthonában.

Legközelebb március 13-án vár ránk bajnoki összecsapás, a 14. fordulóban 18 órától a Ferencvárost fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Sokkal jobban nézett ki ez a mérkőzés, mint a heti UVSE elleni. Jól működött a védekezésünk, sok lövést blokkoltunk, de mindkét kapusunk lehetőséget kapott és jól védett. Az utolsó negyed végén kaptunk három olyan gólt, amit már a fáradtság számlájára írnék, ha akkor picit frissebbek vagyunk, akkor még kevesebb gólos találkozót játszhattunk volna.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #dfve #dunaújváros #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search