Pellei Csaba elárulta a Szeged elleni siker titkát…

 In HÍREK
🤽‍♂️ Pellei Csaba elárulta a 🆚 Szeged elleni siker titkát 🔥

Nem sikerült visszavágnunk hazai 10–9-es vereségünkért Debrecenben, szerda este ismét 10–9-re nyert a DVSE. Erről a meccsről, valamint a szombaton 18 órakor kezdődő Szegedi VE elleni megyei rangadóról beszélgettünk Pellei Csabával, a Metalcom Szentes vezetőedzőjével.

– Mi történt tegnap?
– Nagyon rosszul kezdtünk. Elment 4–0-ra a DVSE, ugyan felzárkóztunk és kiegyenlítettünk 6–6-nál, de ekkor gyorsan ismét ellépett három góllal a Debrecen és futhatunk az eredmény után. Mindenképpen nagyon szerettünk volna nyerni, de egyszer sem vezettünk a mérkőzés során. Fontos, első állomása volt ez az összecsapás annak az öt meccsnek, amelyeken áprilisban reális győzelmi esélyeink vannak. Nagyon sajnálom, hogy ez először nem sikerült, de nincs sok időnk, teljes erőbedobással készülünk, mert szombaton jön a Szeged-meccs, ami ugyanolyan élet-halál harc lesz számunkra, mint a szerda esti.

– Mi volt a gond Debrecenben?
– Nagyon rosszul játszottunk emberelőnyben. Előzetesen kielemeztük a DVSE játékát, de a megbeszélt szituációkban a mérkőzés elején nem úgy cselekedtünk, ahogy megbeszéltük. Sablonos az emberelőnyös játékuk, ezt rengetegszer átvettük, hogy miként kell ellene védekezni, ennek ellenére az első négy góljukból hármat ilyen szituáció végén lőttek a hazaiak. Lett volna lehetőségünk javítani, de sajnos belehibáztunk a játékunkba.

– Milyen mérkőzésre számítasz a Szeged ellen?
– Nagyon szorosra. A BVSC-től, vagyis az 5. helytől lefelé a tabellán, bárki képes nyerni bárki ellen, ezt bizonyítják az elmúlt hetek eredményei is. A Pécs legyőzi a Honvédot, mi legyőzzük a Honvédot. Az UVSE ver mindenkit, majd vereséget szenved Szentesen, és a KSI is elért két döntetlent az UVSE és a Pécs ellen. Nincs akkora különbség a csapatok között, hogy fixre lehessen venni egy találkozót helyszíntől függetlenül. Úgyhogy nagyon szoros meccsre számítok a Szeged ellen, hiszen a tabellán is mindössze két pont van köztünk, a javunkra. Nagyjából két azonos képességű csapat találkozik szombat este Szentesen.

– Mi hozhatja meg a sikert számunkra a megyei rangadón?
– Magunkkal kell foglalkoznunk. Ha a Honvéd vagy az UVSE elleni játékunkat reprodukáljuk szombaton, akkor nagyon jó esélyünk lesz a sikerre, ahogyan az összes többi hazai mérkőzésünkön még áprilisban.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vízilabda #szentes #szeged #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search