Férfi OB I.: jön a hajrá, a Kaposvárt fogadjuk…

 In HÍREK

Máris folytatódik a 🤽‍♂️ férfi vízilabda OB I., hét napon belül a harmadik mérkőzésünket játsszuk. ⏰ Holnap 18 órakor a 🆚 Kaposvár ellen ugrunk medencébe hazai környezetben a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A találkozót a 🌐 Szentes TV Facebook-oldalán élőben közvetíti.

Az elmúlt napokban két mérkőzésen vagyunk túl, mindkettőt megnyertük, így hat pontot gyűjtöttünk. A Szegedi VE-t itthon múltuk felül 6–5-re, míg a KSI-t idegenben 13–9-re. Holnap pedig a Kaposvárt látjuk vendégül.

Igazi rangadó lesz, hiszen a somogyiak 30 ponttal a tizedik helyen állnak a tabellán, míg a Metalcom Szentes 29-cel a tizenegyedik pozíciót foglalja el.
November 25-én idegenben mérkőztünk meg holnapi ellenfelünkkel. Végletekig izgalmas meccset játszottunk egymással, az utolsó negyedben 14–12-ről fordítottunk és nyertünk 15–14-re. A hazaiaknál Vindisch Ferenc hat gólig jutott, míg nálunk Garancsy András négyig.

A Kaposvár elmúlt három mérkőzésén három pontot szerzett. Otthon a Honvédtól szenvedett 18–7-es vereséget, míg idegenben nagy csatában veszített 13–12-re Miskolcon, Debrecenben pedig 13–11-re nyert.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #kaposvár #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search