Női OB I.: egy lépéssel közelebb az 5⃣. hely…

 In HÍREK
Női OB I.: egy lépéssel közelebb az 5️⃣. hely 💪

7️⃣ napon belül másodszor fogadtuk a III. kerületi TVE-t a 🤽‍♀️ női vízilabda OB I.-ben, amelyet az alapszakasz után a helyosztó első felvonásán is legyőztünk, ezúttal 9–5-re. 👏 Ezzel az 5. helyért folyó rájátszásban az egyik fél második győzelméig tartó csatában 1–0-ra vezetünk. 👌

Hungerit-Szentesi VK 🆚 III. kerületi TVE 9–5 (3–0, 2–1, 2–2, 2–2)
Női vízilabda, OB I., rájátszás az 5. helyért, 1. mérkőzés. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Sándor P., Madarasi.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Mácsai K. 1, Dömsödi 1, Kolarova 1, Csiszár, Kövér-Kis 1, Polák 4. Csere: Varga, Kerem, Tóth Cs., Kádár, Bonca 1, Tóth F. Vezetőedző: Matajsz Márk.
III. kerületi TVE: Pápai – Jancsó 2, Pap, Kisteleki D. 1, Koppány, Illés H. 2, Pál. Csere: Dulic (kapus), Tóth R., Csizmár, Hajdú, Tóth-Deme. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 13/1.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kipontozódott: Pap.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Hungerit-Szentesi VK-nak.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Ennek a mérkőzésnek még szebb volt az összképe, mint a hét nappal ezelőttinek, még profibban sikerült lejátszanunk. Ezt támasztja alá, hogy akkor hét, most öt gólt kaptunk. Jó kapusteljesítményünk mellett a blokkok is jól működtek, kiválóan küzdöttek a lányok, állták a sarat, pedig egy nagyon brusztos, verekedős mérkőzés volt. Szerdán jön a második felvonás, az egy teljesen más találkozó lesz. Minimum olyan kemény összecsapásra számítok, mint ma, hiszen az lesz az utolsó szalmaszál a III. kerület számára. Ezt biztos meg akarják kaparintani majd, hogy még egyszer jöhessenek Szentesre.

Összefoglaló:
✍️ Jó hangulatban vártuk a rájátszás első mérkőzését, miután az alapszakasz utolsó fordulójában éppen mai ellenfelünket győztük le. Magabiztosan vezettünk, kicsit kiengedtük, így némiképp szorosabb sikert arattunk, így volt mit elemeznünk a héten és javulni.

Akárcsak egy héttel ezelőtt, most is remekül kezdtük a mérkőzést a III. kerület ellen. Jól védekeztünk, miközben támadásban a fiatalok kerültek főszerepbe. Mácsai Kata, Tamara Kolarova és Dömsödi Dalma talált be a vendégek kapujába, így nyolc perc játékot követően 3–0-ra vezettünk.

A harmadik negyed kezdetén már 6–1 állt az eredményjelzőn, kapunkban ezúttal Füsti Molnár Janka adott tartást a csapatunknak a remekül blokkoló védelem mögött.

Az utánpótlásban is remeklők jó kezdése után Polák Zsófia lépett elő elsőszámú gólfelelőssünké, 9–5-ös győzelmünkből négy találattal vette ki a részét.

A párharc második összecsapását jövő szerdán 19 órakor rendezik a fővárosban.

📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search