Férfi OB I.: a Kaposvárt is legyőztük…

 In HÍREK
🤽‍♂️👏💪

Szoros mérkőzésen sorozatban 3️⃣. sikerét aratta férficsapatunk. 9–8-ra nyert itthon a Metalcom Szentes a 🆚 Kaposvár ellen, 🗓️ április 28-án ⏰ 19 órára a Miskolc érkezik majd a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 9–8 (2–1, 2–2, 3–3, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 28. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Füzesi, Rubos.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K., Garancsy 1, Hegedűs 2, Fülöp 1, Pellei F. 1, Takács J. 1. Csere: Kókai, Mátyók 2, Kátai-Benedek, Vörös, Bozó, Somogyi. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Kaposvár: Grieszbacher – Langiewicz, Berta, Mijic 1, Vindisch 2, Juhász-Szelei 1, Horváth Á. 3. Csere: Kakstedter 1, Kovács O., Jajcinovic, Dobos, Vékony. Vezetőedző: Surányi Ákos.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 10/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kiállítva cserével: Fülöp.
Kipontozódott: Kókai.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Mindössze egy pont választotta el a Szentest és a Kaposvárt a tabellán a mérkőzés előtt, így egy olyan szoros meccsre számítottunk, mint amilyen végül lett. Bár végig vezettünk, mindössze háromszor jártunk kétgólos előnyben. A Kaposvár mindig egyenlített, de megérdemelt sikert arattunk. Egyes periódusokban nagyon pontatlanul vízilabdáztunk, de nagy akarattal játszottak a fiúk, akárcsak a Szeged ellen, ami ismét három pontot jelentett számunkra.

Összefoglaló:
✍️ Sorozatban harmadik győztes meccsünkre készültünk a Kaposvár ellen, miután a Szegedet itthon, a KSI-t idegenben múltuk felük az elmúlt hét napban.

Egy fél negyeden át nem esett gól, majd Juhász-Szelei Norbert a vendégeket juttatta vezetéshez a mérkőzésen először és utoljára. A szentesi gólcsendet Fülöp Bence törte meg, majd hét másodperccel az első negyed vége előtt Pellei Frank szerezte meg nekünk a vezetést.

4–2-nél a második negyedben, 8–6-nál és 9–7-nél a negyedik negyedben vezettünk két találattal. A harmadik negyedben 6–6-nál Vindisch Ferenc sikeres büntetője után mutatott utoljára döntetlent az eredményjelző, végül 9–8-ra nyertünk.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #kaposvár #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search