Női OB I.: itthon kell megszereznünk az 5. helyet…

 In HÍREK

Elmaradt a szentesi győzelem a III. kerületi TVE otthonában szerda este, így szombaton hazai környezetben ünnepelhetünk 5. helyet, amennyiben legyőzzük fővárosi ellenfelünket.

III. kerületi TVE–Hungerit-Szentesi VK 12–11 (2–1, 5–4, 2–4, 3–2)
Női vízilabda OB I., rájátszás az 5. helyért, 2. mérkőzés. Budapest, III. Kerület uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Tóth S., Bereczki.
III. kerületi TVE: Pápai – Jancsó 4, Pap, Kisteleki 3, Koppány 1, Illés, Pál 2. Csere: Drávucz 2, Hajdú, Tóth-Deme. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Mácsai 1, Dömsödi, Kolarova 2, Csiszár, Kövér-Kis 3, Polák 2. Csere: Varga V., Tóth Cs., Kádár, Bonca 3, Tóth F. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 8/2, il. 13/6.
Öméteresből: 4/4, ill. 0/0.

Összefoglaló:
Úgy ugorhattunk medencébe szerdán este a III. kerületi TVE otthonában, hogy ha nyerünk, akkor megnyerjük a párharcot és az ötödik helyen zárjuk a 2020–2021-es bajnoki szezont.

Jól indult a mérkőzés, Mácsai Kata góljával mi szereztünk vezetést. Ezt követően viszont komolyabb szentesi gólcsend következett, mialatt a hazaiak sorozatban négyszer találtak be.

Gólgazdag második negyedet zártunk, a nagyszünetre 7–5-ös hátránnyal mentünk.

9–9-nél a harmadik negyed végén utolértük a Kerületet, így a záró nyolc perc döntetlenről indulhatott, de Drávucz Rita vezérletével továbbra is megtartotta az előnyt a fővárosi alakulat. 12–11-nél még két lövésünk volt a döntetlenért és a hosszabbításért, gólt viszont nem tudtunk szerezni, így a döntés szombatra marad. 18 órakor kezdődik a mindent eldöntő csata, aki nyer, az végez majd az ötödik helyen.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search