Női OB I.: jön a mindent eldöntő ütközet…

 In HÍREK
🤽‍♀️ Női OB I.: ⚔️ jön a mindent eldöntő ütközet 🔥

Akárcsak az aranyéremről, az 5️⃣. helyről is a 3️⃣. mérkőzés dönt a női vízilabda OB I.-ben. Ma ⏰ 18 órakor itthon ugrunk medencébe a 🆚 III. kerületi TVE ellen. A zártkapus meccset a Szentes TV 🌐 Facebook-oldala élőben közvetíti.

9-5 és 11-12. Rendkívül magabiztos sikerrel indítottuk a rájátszást fővárosi ellenfelünk ellen 9-7-es alapszakasz-sikerünk után, majd a második mérkőzésén a vártnál több hibával játszottunk védekezésben, valamint ellenfelünk világbajnok klasszisa, Drávucz Rita rutinja a hajrában döntőnek bizonyult.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcának állása 1-1, így tehát mindent eldöntő ütközetet játszik ma este 18 órától a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a Hungerit-Szentesi VK és a III. kerület. Sajnos szurkolóink még nem lehetnek ott a lelátón, de a Szentes TV facebookos közvetítésének köszönhetően most sem marad le senki az összecsapásról.

Női csapatunk számára ez lesz a szezon utolsó találkozója, amelyet mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni, hogy az 5. helyen zárjunk a bajnokságban.

#hajráSzentes

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #vízilabda tippmix



Source

Start typing and press Enter to search