Férfi OB I.: nézők előtt búcsúztunk a szezontól…

 In HÍREK

Hosszú idő után ismét szurkolóink előtt játszhattunk bajnoki mérkőzést. A férfi vízilabda OB I. 2020–2021-es idényének utolsó 30. fordulójában a Vasast láttuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Metalcom Szentes 🆚 Vasas 7–16 (1–2, 3–5, 1–6, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 30. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Kenéz, Kovács S.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Pellei K. 2, Garancsy 1, Hegedűs 1, Somogyi, Takács J. 1. Csere: Mátyók 1, Lajkó, Vörös, Bozó, Fülöp, Pellei F. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Vasas: B. Mitrovics – Brguljan 2, Vadovics 2, Randelovics 2, Szatmári 2, Bátori 3, Bedő 1. Csere: Sélley Rauscher 3, Simon, Takács B. 1, Magyar. Vezetőedző: Vad Lajos.
Gól – emberelőnyből: 5/0, ill. 11/8.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Kókai.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Gratulálok a Vasas megérdemelt sikeréhez. Másfél negyedig tartottuk magunkat, aztán kinyílt az olló. Ez volt a meccs kérdése, hogy meddig bírjuk. Bíztunk benne, hogy teljes összeállításban érkezik Szentesre a Vasas, így történt, megtiszteltek bennünket. Mindkét csapat elfáradt a bajnokság végére, rengeteg problémával küzdöttünk. A legfontosabb, hogy a kitűzött céljainkat pontszámban és helyezésben is elértük, illetve voltak olyan mérkőzéseink, amelyen nagyon fájó vereséget szenvedtünk, de bravúrjaink is akadtak. Reális helyen végeztünk a tabellán, jövőre legalább ezt a helyezést szeretnénk majd megismételni.

Összefoglaló:
✍️ 11 hónapos, maratoni szezon végén a bajnokság utolsó fordulójában a Vasast fogadtuk. A vendégek találatával indult a találkozó, amelynek 12. percében Garancsy András sikeres büntetője után még 4–4-állt az eredményjelzőn. A nagyszünetig három gólt lőttek még az angyalföldiek, így 7–4-re vezetett a Vasas.

A harmadik negyedben viszont kinyílt az olló, Vad Lajos vezetőedző tanítványai sorozatban hat gólt lőttek, 22 másodperccel a negyed vége előtt Hegedűs Bence törte meg a gólcsendünket. Ekkor 5–13-nál jártak a csapatok.

A záró nyolc perc ismét szorosabb játékot hozott, két gól itt, három ott, végül 16–7-es vereséget szenvedtünk az idény utolsó bajnoki találkozóján.

A Metalcom Szentes a 11. helyen végzett a tabellán 32 ponttal.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vasas #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search