Utánpótlás: fiúcsapataink háromból két meccsüket megnyerték Miskolcon…

 In HÍREK
Utánpótlás: 🤽‍♂️ fiúcsapataink háromból két meccsüket megnyerték Miskolcon

A végső rájátszás 2️⃣. fordulójában serdülő és gyermekcsapatunk nyert Miskolcon. Vasárnap a 🆚 kaposvári fiatalok ellen ugranak medencébe utánpótlás fiú gárdáink.

Fiú ifjúsági:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 12–7 (5–3, 3–1, 2–1, 2–2)
Legrand Szentes: Kovács K. – Csikós, Rébeli Szabó Á., Bán, Kátai-Benedek 2, Kürti-Szabó M. 3, Kriz. Csere: Kormányos 2, Petróczi, Zsoldos Kádár, Makán R., Varga M., Takács K. Edző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 10/2.
Ötméteresből: 3/2, ill. 1/1.
Kiállítva cserével: Rébeli Szabó Á., Makán R.
Kipontozódott: Hajdu, ill. Petróczi, Takács K.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Sajnos hiteles értékelést a két csapat küzdelméről nem tudok beszámolni, hiszen a vízben egy teljesen más szabályrendszerű labdás küzdősport zajlott. A jobb csapott és a szépen kivitelezett fejrúgás ezen az összecsapáson pontot ért. Ha pusztán a lőtt gólok számát nézem akkor a Miskolc volt a jobb.

Fiú serdülő:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 12–18 (4–4, 3–6, 4–4, 1–4)
Legrand Szentes: Agócs V. – Bán, Molnár Barnabás. 2, Makán G. 7, Pap, Félegyházi Török 2, Pellei Z. Csere: Varga M. 4, Gila T., Busi, Báthory 1, Czirbus 1, Lévai 1. Edző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 14/3, ill. 12/4.
Ötméteresből: 8/5, ill. 3/2.
Kiállítva cserével: Molnár Balázs., ill. Gila T., Czirbus, Félegyházi Török.
Kipontozódott: Pásztor II. A., Kuru, ill. Molnár Barnabás, Busi, Lévai.
🗣️💬 Torday Árpád: – Végig vezetve és irányítva a mérkőzést, megérdemelten harcolták ki a srácok a győzelmet. Öröm volt látni, hogy egy összetartó csapatként ugrottak vízbe, és úgy is hagyták el medencét. Gratulálok az egész csapatnak, és külön a remek egyéni teljesítményekhez is.

Fiú gyermek:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 12–13 (3–1, 3–4, 5–2, 1–6)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Varga Á. 1, Agócs B., Melkuhn, Kovács I. 2, Horváth Á. 1., Rakonczai 6. Csere: Vida-Szűcs, Kis-Rácz 3, Némethy-Czakó, Király, Szűcs, Molnár B. Edző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 12/4, ill. 8/1.
Ötméteresből: 5/3, ill. 2/1.
Kipontozódott: Varga Á., Király, Szűcs.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Sajnos megint nem kezdtünk jól. Sok helyzetben rossz döntést hoztunk és nem tudtuk semlegesíteni az ellenfél két meghatározó játékosát. Könnyű lefordulás gólokat is engedtünk egészen a harmadik negyedig. Onnantól kezdve viszont elkezdett működni a támadás, szép gólokat lőttünk, védekezésben pedig igazi csapatként segítettünk egymásnak. Minden játékos hozzátett ehhez a sikerhez. Hatalmas gratuláció a fiúknak a parádés 6–1-es utolsó negyedért.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #vízilabda #utánpótlás



Source

Start typing and press Enter to search