Metalcom Szentes: kialakult a játékoskeretünk a következő szezonra…

 In HÍREK
🔴🔵 Metalcom Szentes: 🤽‍♂️✅ kialakult a játékoskeretünk a következő szezonra

A koronavírus-járvány által erősen befolyásolt 2020–2021-es idényben a férfi OB I.-ben a 1️⃣1️⃣., a magyar kupában a 🔟. helyen végzett a Metalcom Szentes. Előzetes célkitűzésünket elértük, ami pedig a jövőt illeti, mindössze 1️⃣ játékosunk távozik a nyáron, 2️⃣en érkeznek.

🤽‍♂️ Játékosmozgás a 2021–2022-es idény előtt:

❌ Távozik
Fülöp Bence

✅ Érkezik
Chilkó Márton (Honvéd)
Hornyák Olivér (Miskolc)

– Alapvetően az volt a célunk, hogy együtt tartsuk a játékoskeretünket, mert ez már önmagában erősítés, hogy nem sok vízilabdázót kell beépítenünk a nyáron – árulta el vezetőedzőnk, Pellei Csaba. – Bízom benne, hogy ez majd a csapategységen is meglátszik, mert a beépítés mindig sok időt elvesz.

Férficsapatunk jelenleg rövid pihenőjét tölti, amelyre a május elsejei szezonzáró bajnoki után vonult. Május 17-én folytatódnak még a közös tréningek, június közepén pedig bő egyhónapos nyári szabadságra vonul mindenki.

– Ami a nyári felkészülést illeti, a következő szezon versenykiírása még nem ismert, de az a tervünk, hogy az első hivatalos tétmeccsünket megelőzően hat héttel szeretnénk elkezdeni az alapozást – jegyezte meg trénerünk.

Annyi változás biztosan lesz a bajnokságban, hogy 16 csapatról 14-re csökken a létszám.

– Elképesztően éles küzdelmekre számítok a létszámcsökkenés miatt, hiszen kieső ugyanúgy lesz egy, ami rendkívül éles helyzetet teremt. Az első öt csapaton kívül nincs nagy különbség, szinte bárkit megcsaphat a kiesés szele a szezon során – nyilatkozta Pellei Csaba.

Ami pedig a céljainkat illeti, vezetőedzőnk hozzátette, ezeket majd akkor jelölhetjük ki biztosan, ha mind a 14 csapat játékosösszetételét megismertük.

– Bízom benne, hogy az előttünk álló szezonban kevesebb problémával küzdünk majd, és nem lesz járványhelyzet, nyugodtan dolgozhatunk – fejezte ki reményét Pellei Csaba, a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője.

📋✅ A Metalcom Szentes 2021–2022-es játékoskerete:

Kapusok: Meixner Marcell, Kovács Kristóf.
Mezőnyjátékosok: Takács János, Mátyók Norbert, Garancsy András, Hegedűs Bence, Lajkó Márton, Pellei Frank, Somogyi Balázs, Vörös Viktor, Pellei Kristóf, Kókai Tibor, Bozó Péter, Kürti-Szabó Máté, Kátai-Benedek Máté Imre, Chilkó Márton, Hornyák Olivér.



Source

Start typing and press Enter to search