Nemzetközi tornát rendezünk júniusban…

 In HÍREK
🥅🤽‍♀️

A felnőtt- és utánpótlás bajnokságok befejeztével sem marad üresen a szentesi 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 🗓️ június 3–6. között 🔟 felnőtt 🤽‍♀️ női vízilabdacsapat méri össze erejét nálunk a Duna-kupában.

A 2020–2021-es idényben a koronavírus-járvány okozta korlátozások nem tették lehetővé, hogy folytatódjanak a küzdelmek, de ezen a nyáron már egy háromnapos tornával hangolunk. A tervek szerint ugyanis az ősszel folytatódik a Duna Regionális liga.

A Duna-kupának köszönhetően minden csapat éles meccseken gyakorolhat a nyári szünet során. A tíz résztvevő csapatot két ötös csoportba sorsolják majd. A csoportmérkőzéseket követően a csoportok első két helyezettjei az elődöntőbe jutnak, míg harmadik és negyedik pozícióban végzettek az 5–8. helyért játszanak, míg a két csoport egy-egy sereghajtója a 9. helyért ugrik majd medencébe.

🇸🇰🇭🇷🇷🇸🇮🇱🇭🇺 Résztvevő csapatok: Kassa (szlovák), Mlados Zagreb, Jadran Split (horvátok), Palilula, Red Star, Vojvodina (szerbek), HAPOEL Yoqneam (izraeli), Eger, Dunaújváros, Hungerit-Szentesi VK (magyarok).

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #hungeritszentes #vízilabda #dunaliga



Source

Start typing and press Enter to search