Metalcom Szentes Szeged: a védekezés lesz a kulcs…

 In HÍREK
🔴🔵 Metalcom Szentes 🆚 Szeged: a védekezés lesz a kulcs 🤽‍♂️

⏰ Szombaton 18 órakor a férfi vízilabda OB I. egyik, hanem legnagyobb megyei rangadóján, a Csongrád-Csanád megyei el Clásicón a 🆚 Szegedi VE-t látjuk vendégül a 🏟️📍 Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. 🤽‍♂️ Chilkó Márton szerint a védekezésünk lehet majd a fegyverünk.

🗣️💬 – Sajnos az eddigi mérkőzéseink nem úgy alakultak, ahogy elterveztük, mert a sérülések és a betegségek alaposan beleszóltak a meccseink végeredményeibe – vonta le következtetését a holnapi találkozó előtt a Metalcom Szentes vízilabdázója, Chilkó Márton.

– Szerencsére vezetőedzőnk, Pellei Csaba most már picit kellemesebb helyzetben van, ami a keretösszeállítást illeti. Tizennégyen biztosan megleszünk, idén ez már szinte a bőség zavarát jelenti számára. Úgy érzem, jól sikerült a felkészülésünk, pozitív előjelekkel várjuk a rangadót – mondta.

Chilkó Márton hozzátette, az a célunk, hogy a Szeged ellen egy győzelemmel megmutassuk, nem az a valódi arca csapatunknak, amelyet az őszi idény nagyrészében láthattak szurkolóink.

– Mindenképpen arra kell törekednünk, hogy kevésgólos mérkőzés legyen, mert mi legtöbbször ezeket tudjuk megnyerni. Ez a mi fegyverünk, ha a védekezésünk kiválóan működik, akkor képesek vagyunk begyűjteni a három pontot – válaszolta arra a kérdésre Chilkó, hogy milyen összecsapásra számít.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szeged #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search