Női OB I.: nehezen, de győztünk Győrben…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Négygólos hátrányunkat ledolgoztuk és nagy csatában 11–10-re nyertünk Győrben a női vízilabda OB I. 11. fordulójában.

Győr 🆚 Valdor Szentes 10–11 (2–1, 4–3, 3–3, 1–4)
Női vízilabda OB I., 11. forduló. Győr, Aqua sportközpont, 100 néző. Vezette: Csizmadia, Zelki.
Győr: Kiss E. – Fráter, Török 5, Huszti V., Huszti D. 2, Dróth, Kurucz 2. Csere: Torma (kapus), Farkas, Baksa, Németh, Kovács P. 1. Vezetőedző: Vogel Zsolt.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 5, Hevesi 1, Kolarova 2, Mihály-Kádár 1, Tyukász, Bíró. Csere: Mácsai K., Dankina 2, Boldizsár, Csiszár, Horváth Zs., de Vries.
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 9/1.
Ötméteresből: 3/3, ill. 4/3.
Kipontozódott: Fráter, Németh.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Nagyon jól játszottak a győriek, pontot érdemeltek volna, hiszen gyakorlatilag végig vezettek. Sok mozgásos játékkal megleptek bennünket. Nekünk nem mentek a lövések, emiatt kértem a lányokat, hogy legyenek türelmesebbek. A mérkőzés végén a szívünk a helyén volt, a küzdés miatt le a kalappal a lányok előtt.

Összefoglaló:
✍️ A hazaiak rögtön első támadásukat gólra váltották, majd hosszabb ideig rezzent meg egyik háló sem. Öt és fél perc után Varga Viktória értékesített büntetőjével egyenlítettünk, de nyolc minutum játékot követően 2–1-et mutatott a győri eredményjelző.

Nem jól lőttünk, ez pedig az eredményben is megmutatkozott. Rövid időn belül két ötméterest is belőttek a hazaiak, majd a remek sorozatukat egy akciógóllal is sikerült folytatniuk. Ekkor már 5–1-re vezettek. Az utolsó percben kozmetikáztunk az eredményen, 6–4-gyel mentünk nagyszünetre.

A harmadik negyed már gólgazdag nyolc percet hozott. Azon voltunk, hogy ledolgozzuk a különbséget a két csapat között. Az utolsó negyedet 9–7-ről kezdtük.

Hat perccel a mérkőzés vége előtt 10–8 állt a táblán. Jól működött a védekezésünk a hátralevő időszakban, miközben három akciógólt szereztünk. Óriásit harcoltak a szentesi lányok, hogy begyűjtsük a három pontot. A végeredmény két és fél perccel a vége előtt alakult ki, amit sikerült megőriznünk.

🗓️ Legközelebb február kilencedikén vár bajnoki női csapatunkra, akkor a BVSC érkezik Szentesre.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #győr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search