Leány ifjúsági bajnokság: megszereztük az 5. helyet…

 In HÍREK
👏🥳

Elvesztett negyeddöntő után két sikeres mérkőzéssel az 5. helyen végzett leány ifjúsági csapatunk a bajnoki nyolcas döntőben.

– A három mérkőzést összességében nézve elégedettek lehetünk az ötödik hellyel. A nyolcas döntő legfontosabb mérkőzését, a negyeddöntőt elvesztettük. Ezen dől el ugye, hogy éremért játszhat, vagy az ötödik helyért. Jól felkészültünk, az ellenfél úgy vízilabdázott, ahogy számítottunk rá. 3–0-val kezdtünk, majd a harmadik negyedben 7–6-nál jött egy háromperces rövidzárlat, ami alatt két találattal ellépett a Dunaújváros. Ezt a hátrányt már nem sikerült ledolgoznunk – emlékezett vissza a péntek esti összecsapásra Matajsz Márk, a Prointerier Yordo Szentes ifjúsági csapatának vezetőedzője.

A 5–8. helyért rendezett mérkőzésen az Egert 16–7-re győztük le, míg a helyosztón 10–8-ra a BVSC-t.

– Csalódottak voltak a lányok, de arra kértem őket, hogy innentől tegyünk meg mindent az ötödik hely megszerzéséért. Két győztes találkozóval zártuk a hétvégét, ami pozitív. Láttuk a mezőnyt, ami nagyon kiegyensúlyozott, így a pozíciónk teljesen reális, a maximumot nyújtották a lányok, amihez gratulálok nekik – összegzett elégedetten trénerünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #yordo #szentes #vízilabda #utánpótlás #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search