Férfi OB I.: fájdalmas vereséget szenvedtünk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

A férfi vízilabda OB I. 1️⃣7️⃣. fordulójában nagykülönbségű vereséget szenvedtünk a BVSC otthonában.

BVSC 🆚 Metalcom Szentes 19–5 (4–1, 4–1, 7–1, 4–2)
Férfi vízilabda OB I., 17. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Ercse, Kun.
BVSC: Györke – Csapó 2, Csacsovszky A. 2, Gyárfás 2, Gál 1, Szabó II. B. 2, Mészáros M. 4. Csere: Tátrai 4, Sziládi, Nagy M. 2, Mészáros Cs., Kovács P., Batizi. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
Metalcom Szentes: Kardos – Biros B. 1, Chilkó, Hegedűs, Fülöp, Hajdú 1, Vismeg B. Csere: Kovács B. (kapus), Pethe, Tapasztó, Kürti-Szabó M., Bozó 1, Vasics, Gusarov 2. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 12/1.
Kipontozódott: Szabó II. B., Batizi.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Ez a találkozó a részünkről értékelhetetlen. Két és fél hónapja mondjuk úgy, hogy ez a csapat „ledarált” egy edzőt és átvettem őket. Elkezdtünk egy új munkát, ami adott egy lendületet, láttam a lelkesedést, új hitet és hozzáállást. A saját szintünkön jöttek sorra a rangadók, amiket egy-két góllal elvesztettünk. Így az a hit és önbizalom, amit egy edzőváltás tud okozni, elfogyott. Ebben a mérkőzésben kicsúcsosodott az, amilyen állapotban ez a csapat volt mentális. Nem segítjük egymást, hiszti a kispadon és a vízben. OB I.-ről beszélünk és hihetetlen, hogy ilyen dolgok történnek. A kapusaink valóban nem kapták meg a blokkokat. Az egész mérkőzésnek borzalmas tükörképe volt. Hála istennek három hét szünet következik a bajnokságban, elkezdünk egy kemény munkát, amitől remélhetőleg az egók és a fejek is kitisztulnak majd az adrenalintól. Szeretnénk egy értelmes tavaszt produkálni, mert ez a meccs gyalázatos volt. Gratulálok a BVSC-nek, frankó edzőmeccset játszhattak ellenünk sok góllal.

Összefoglaló:
✍️ Fájdalmas vereséget szenvedtünk a BVSC otthonában. A bajnokságban három hét szünet következik, ugyanis válogatott szünet jön. Legközelebb március 18-án ugrunk medencébe a férfi OB I.-ben, akkor a Kaposvár vendégei leszünk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search