Leány utánpótlás: fontos meccset nyert az ificsapatunk…

 In HÍREK
🤽‍♀️

A felsőházi rájátszás 2️⃣. fordulójában a KSI otthonában szerepeltek leány utánpótláscsapataink. A 3️⃣. körben vasárnap a Dunaújváros érkezik Szentesre.

Leány ifjúsági:
KSI 🆚 Prointerier Yordo Szentes 9–12 (2–5, 2–2, 3–3, 2–2)
Szentes: Héri N. – Horváth Zs., Mácsai Kata 2, Dobos 1, Tóth F. 2, Bonca 3, Horváth L. 2. Csere: Bíró 1, Kátai-Benedek H., Kovács P., Boldizsár 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 5/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
🗣️💬 Matajsz Márk: – Egy nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk. Kiválóan kezdtünk, elléptünk 7–2-re, de ezután elkezdtünk kapkodni, így feljött az ellenfél. Helyén volt a szívünk és az eszünk a végén, így visszaállítottuk a két-háromgólos különbséget és begyűjtöttük a három pontot.

Leány serdülő:
KSI 🆚 Prointerier Yordo Szentes 11–8 (2–1, 3–4, 2–1, 4–2)
Szentes: Varga N. – Kátai-Benedek H. 2, Horváth Zs., Horváth L., Boldizsár 1, Versegi 2, Héri K. Csere: Furák-Szabovik, Matajsz J. 2, Dömsödi, Mácsai Kincső 1, Dallos-Szilágyi, Nagy A. Vezetőedző: Brávik Fruzsina.
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 7/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.
Kipontozódott: Horváth Zs. (Szentes).
🗣️💬 Brávik Fruzsina: – Kiélezett mérkőzésre számítottam. A hazaiak három meghatározó játékosára próbáltunk odafigyelni, az utolsó negyedre viszont elfáradtunk. Egy kicsit azt éreztem, hogy ez nem a mi napunk, de a „visszavágón” azon leszünk, hogy visszavágjunk.

Leány gyermek:
KSI 🆚 Prointerier Yordo Szentes 16–8 (3–2, 5–2, 3–2, 5–2)
Szentes: Kocych – Kovács R., Udvardi 1, Mácsai Kincső 2, Dömsödi 2, Szűcs, Furák-Szabovik 1. Csere: Szalai (kapus), Matajsz J. 2, Sóti A., Bács. Vezetőedző: Oltyán Gyula.
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 5/0.
Ötméteresből: -, ill. 2/2.
🗣️💬 Oltyán Gyula: – Tudtuk, hogy erős ellenféllel lesz dolgunk, de valahogy az előző Ferencváros elleni győzelem mámora átitatott minket és azt gondoltuk, nem kell nagy energiákat mozgósítani a győzelemhez. Sajnos nem így lett, nagyon jó, dinamikusan támadó csapattal találkoztunk. Sokáig jól tartottuk magunkat, de az eredmény egyszer csak elment mellettünk. Változtattunk a taktikánkon, de ez csak egy fellángolásra volt elég a harmadik negyedben. A hazaiak edzője egy időkéréssel lefékezte a lendületünket. Nem szeretek veszteni, de szeretem az ilyen meccseket. Megbeszéljük és megnézzük videón a történteket, néha jól jön egy ilyen pofon is. Hasonló ez, mint amikor a felnőttbajnokságban a Dunaújváros döntetlent játszott a Szentessel, majd a Bajnokok Ligájában már sikeres tudott lenni. Ebben bízom én is, hogy tudunk tanulni az elkövetett hibáinkból.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #yordo #szentes #vízilabda #utánpótlás #magyarbajnokság #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search