Női OB I.: Szegeden játszunk rangadót holnap #hajráSzentes…

 In HÍREK
Női OB I.: 🤽‍♀️ Szegeden játszunk rangadót holnap #hajráSzentes

2️⃣ idegenbeli meccsünk maradt az alapszakaszból. A 1️⃣7️⃣. fordulóban holnap 12.30-tól helyi rangadón a Tiszavirág Sportuszodában a 🆚 Szeged vendége lesz a női OB I.-ben a Valdor Szentes.

A Szeged és a Tatabánya elleni két idegenbeli mérkőzésünk maradt hátra a bajnoki alapszakaszból. 2️⃣2️⃣ pontot gyűjtöttünk eddig, amivel a tabella ötödik pozícióját foglaljuk el. Az előttünk álló Egert már nem érhetjük be, mivel 33 pontnál jár, így a célunk, hogy megőrizzük a 21 pontos BVSC-vel szemben az ötödik helyünket.

Holnapi ellenfelünk, a Szeged hét ponttal a nyolcadik helyen áll. Decemberben Tatabányán nyertek 11–10-re, február végén pedig 9–8-ra a Győrt győzték le otthon. Legutóbb, múlt pénteken éppen a Tatabánya ellen szereztek ismét pontot a szegediek, 8–8-as döntetlennel.

Az alapszakasz első körében januárban találkoztunk a szegediekkel. Akkor itthon, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában győztünk 10–5-re a meccset végig kézben tartva.

🗣️💬 – Lépésről lépésre, mérkőzésről mérkőzésre haladunk előre. Egyelőre még nem foglalkozunk a rájátszással, még az lebeg a szemünk előtt, hogy a Szeged és a Tatabánya elleni meccseket győzelemmel zárjuk. Huszonkét pontnál tartunk, ami jó, meglátjuk hamarosan, hogy ez mire lesz elég a folytatást illetően. Ami pedig a szegedi találkozót illeti, egy szokásos rangadóra, kemény négy negyedre számítok. Fontos a győzelem számunkra, mert minél hosszabban meg szeretnénk tartani azt a jó formát, amit az elmúlt hetekben produkáltunk – nyilatkozta Matajsz Márk, női csapatunk vezetőedzője.

ℹ️ Emlékeztetőül: legutóbbi öt mérkőzésünkből négyen legalább egy pontot szereztünk. Dunaújvárosban óriási bravúrt értek el lányaink 9–9-es döntetlennel. A listavezető Ferencváros Szentesen is bizonyította, nagy és reális álmai vannak, ahogyan az UVSE is kész megvédeni bajnoki címét. Győrben tükörsima sikert arattunk, ahogyan a III. kerületi TVE-nek sem hagytuk, hogy ponttal távozzon tőlünk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #szeged #vízilabda #magyarbajnokság #rangadó #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search