Férfi OB I.: szoros vereség Kaposváron…

 In HÍREK

Döntetlenről indult az utolsó negyed, végül pont nélkül maradtunk a férfi vízilabda OB I. 18. fordulójában.

Kaposvár 🆚 Metalcom Szentes 11–9 (3–2, 2–2, 3–4, 3–1)
Férfi vízilabda OB I., 18. forduló. Kaposvár, Csík Ferenc sportuszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Csanádi.
Kaposvár: Csoma – Kakstedter 3, Petrovszki 1, Langiewicz, Szatmári 4, Juhász-Szelei 2, Horváth Á. Csere: Berta, Pellei F., Palatinus, Aranyi A., Takács J. 1. Vezetőedző: Surányi László.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók 1, Chilkó, Hegedűs 2, Fülöp, Gusarov 2, Vismeg B. 2. Csere: Pethe, Kürti-Szabó M., Biros B., Bozó, Vasics, Hajdú 2. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 10/6, ill. 12/3.
Kiállítva cserével: Langiewicz, Horváth Á.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Komoly ellenállást tanúsítottunk, voltak játékszituációk, amik nagyon jól mentek a csapatomnak. Még mindig a „gyerekhibákat” sajnálom, mert ha ezekből eggyel vagy kettővel kevesebbet követnénk el, akkor egy ilyen rangadón már tudnánk nyerni, ami nagyon jó érzés lenne. Várom már a csapattól, a csapat is önmagától. Felemás érzéseim vannak, mert az utolsó másodpercig kiélezett mérkőzést játszottunk, de már megint nem mi nyertünk… Gratulálok a Kaposvárnak, hogy otthon tartotta a három pontot.

Összefoglaló:
✍️ Szentesi labdaelhozással indult a mérkőzés, amelynek az első gólját első támadásunkból mi szereztük Ivan Gusarov révén. Fordítottak a hazaiak, a második negyedben pedig már háromgólos előnyt építettek fel, 5–2.

A harmadik negyed derekán 7–4-nél a négygólos különbségért támadtak a hazaiak, ezt viszont megakadályoztuk. Hegedűs Bence emberelőnyből volt eredményes, 7–5, majd a jó napot kifogott Szatmári talált be újból. Háromgólos hátrány ide vagy oda, komoly felzárkózásba kezdtünk, egymás után három támadásunkat váltottuk gólra. 54 másodperccel a harmadik negyed vége előtt egyenlítettünk, 8–8!

Rontott szentesi lövés nyitotta az utolsó negyedet, míg a hazaiak rögtön betaláltak. 9–8-nál „befagyott” az eredményjelző, ahonnan sajnos a hazaiak tudtak elmozdulni az utolsó perc előtt. Fél perccel a vége előtt még Gusarov lőtt egy gólt megúszásból, majd a végeredményt Szatmári állította be két másodperccel a dudasó előtt.

🗓️ A 19. fordulóban jövő szombaton 18 órától a második helyen álló OSC-t fogadjuk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #kaposvár #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search