Itthon folytatjuk a rájátszást…

 In HÍREK
🤽

Zárjuk a hosszú hétvégét egy szentesi győzelemmel a női vízilabda OB I. rájátszásában. ⏰ Holnap 18 órától a Győrt látjuk vendégül az 5–8. helyért rendezett párharc első mérkőzésén. #hajráSzentes

31 nap után játszik ismét tétmérkőzést a női csapatunk a bajnokságban hétfőn este. Matajsz Márk felnőttcsapata utoljára március 31-én Egerben ugrott medencébe az elődöntőbe jutásért, amit sajnos elvesztettünk.

Holnap a Győr lesz az ellenfelünk. Az 5–8. helyért rendezett első párharcot itthon kezdjük 18 órakor. A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) versenykiírása szerint a párharc az egyik fél második győzelméig tart. A második mérkőzést Győrben csütörtökön 12.30-kor játsszuk, a harmadik mérkőzést – amennyiben szükség lesz rá – pénteken 17 órától Szentesen a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Az 5–8. helyért folyó párharc másik párharcában a BVSC és a III. kerületi TVE érdekelt. Ők kedden 18.30-kor a BVSC otthonában kezdenek, csütörtökön a Kerület uszodájában folytatják, amennyiben szükséges, pénteken este a BVSC-nél fejeződik be a párharc.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #győr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmic



Forrás

Start typing and press Enter to search