Női OB I.: lemásolnánk alapszakasz-sikerünket…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Az 5️⃣. helyért rendezett rájátszás 2️⃣. mérkőzésén holnap ⏰ 17 órától a 🆚 BVSC vendégei leszünk a női vízilabda OB I.-ben.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcban 1–0-ra vezetnek a zuglóiak, miután csütörtökön este egy jó mérkőzésen 10–9-re nyertek Szentesen. Az első percektől eltekintve nagyjából három negyeden át vezettünk, az utolsó negyed első három percében viszont gólokkal büntette meg hibáinkat a BVSC, ami végzetesnek bizonyult.

Ebben a szezonban már kétszer sikerült legyőznünk a BVSC-t. Itthon a Duna-ligában nyertük ellenük 8–7-re, míg idegenben 12–10-re a magyar bajnokság alapszakaszában. Utóbbi találkozót szeretnénk holnap lemásolni, hogy harmadik mérkőzésen hétfőn 19.30-tól a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában dőljön el az ötödik hely sorsa.

ℹ️ Holnap már 15.15-től figyeljük a Szőnyi úti uszodát, ugyanis ekkor ugrik majd medencébe a leány gyermekcsapatunk a bajnoki elődöntőben a KSI ellen, miután ma délután csodálatos sikert arattak Oltyán Gyula tanítványai a Ferencvárossal szemben. A fiatalok a lefújást követően maradnak majd szurkolni a felnőtteknek. #hajráSzentes

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #vízilabda #bvsc #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search