Női OB I.: szép szezon végén a 6⃣. helyen végeztünk…

 In HÍREK
Női OB I.: szép szezon végén a 6️⃣. helyen végeztünk 🤽

A jó erőkből álló BVSC nyerte az egyik fél 2️⃣. győzelméig tartó párharcot az 5️⃣. helyért, így hatodikként zártunk egy szép, több bravúros sikerrel színesített szezon végén a női vízilabda OB I.-ben. 👏 #szépvoltlányok

BVSC 🆚 Valdor Szentes 12–5 (4–2, 1–2, 3–0, 4–1)
Női vízilabda OB I., rájátszás az 5. helyért, 2. mérkőzés. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Debreceni, Ádám F.
BVSC: Kakas – Mészáros Farkas 1, Tóth R., Kolarova, Urvári L. 2, Kele, Gémes 4. Csere: Fekete 1, Dobos 1, Ármai 1, Batizi, Kenderes 1, Polák 1. Vezetőedző: Stieber Mercédesz.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Dankina, Bicskei, Bonca 1, Kövér-Kis, Tóth F. Csere: Héri N. (kapus), Hevesi, Mácsai K. 1, Boldizsár R., Samsonova, Bíró 2, Horváth L. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 6/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Tóth F., Horváth L.
Kiállítva cserével: Dankina.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok a BVSC-nek, teljes mértékben megérdemli az ötödik helyet a bajnokságban, habár az alapszakaszban megelőztük. Én inkább erre, a pozitív dolgokra emlékszem szívesen. Ez a mérkőzés nagyon nem sikerült nekünk. Próbáltunk felkészülni egy nap alatt, a szentesi találkozónk viszont sokkal szorosabb volt. Akartak és küzdöttek a játékosaim, de nem volt szerencsénk sem és a BVSC lövései jobban ültek, mint a mieink. Picit gyámoltalanok voltunk, de ahogy a lányoknak is mondtam, ezt el kell felejteni. Sikerült jó csapatokat megelőzni, akik pedig előttünk vannak, azok tényleg jobbak nálunk jelen pillanatban. Kihozta magából a maximumot az idei keret, le a kalappal a csapatom előtt a szezonbéli teljesítménye miatt.

Összefoglaló:
✍️ Két napon belül másodszor már nem sikerült megnehezítenünk a BVSC dolgát. Szentesen csodálatos mérkőzést játszottunk a zuglóiak ellen, picin múlott, hogy büntetőpárbajban dőljön el az első találkozó sorsa. A második mérkőzés harmadik negyedének derekán kétgólosra csökkentettük a hátrányunkat 6–4-nél, ennél közelebb viszont már nem tudtunk kerülni ellenfelünkhöz.

12–5-ös vereségünkkel eldőlt a párharc és véget ért számunkra a női felnőttbajnokság 2022–2023-as kiírása, a hatodik helyen végeztünk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #bvsc #vízilabda #magyarbajnokság #tippmixForrás

Start typing and press Enter to search