Női OB I.: hátrányba kerültünk az 5⃣. helyért…

 In HÍREK
Női OB I.: 🤽 hátrányba kerültünk az 5️⃣. helyért

Egy háromperces rövidzárlat miatt a negyedik negyedben vereséget szenvedtünk a BVSC-től. Az egyik fél 2️⃣. győzelméig tartó párharcban így előnybe kerültek a fővárosiak, akikkel ⏰ szombaton 17 órától újból megmérkőzünk – immár idegenben. #hajráSzentes

Valdor Szentes–BVSC 9–10 (3–2, 3–2, 1–3, 2–3)
Női vízilabda OB I., rájátszás az 5. helyért, 1. mérkőzés. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Várkonyi, Varga Cs.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Hevesi, Dankina 1, Bonca 4, Kövér-Kis 1, Tóth F. 2. Csere: Bicskei, Samsonova 1, Korom, Horváth L. Vezetőedző: Matajsz Márk.
BVSC: Kakas – Fekete 1, Mészáros Farkas 2, Ármai 5, Batizi, Urvári L. 1, Gémes. Csere: Tóth R., Kolarova, Kele 1, Polák. Vezetőedző: Stieber Mercédesz.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 7/4.
Ötméteresből: 3/2, ill. 1/1.

Nyilatkozat:
🗣 Matajsz Márk: – Nem vagyok csalódott, inkább szomorú és sajnálom a lányokat, mert egy izgalmas, kiélezett mérkőzést játszottunk. Jól kezdtünk, aminek köszönhetően vezettünk, majd fordított a BVSC, de a végén még így is esélyünk nyílt arra, hogy büntetőpárbajra mentsük a találkozót. Két hasonló csapat játszott, buta hibákat követtünk el, amiket a BVSC gólokkal büntetett meg. Jól vízilabdáztunk, nem haragszom a csapatomra a vereség miatt! Átbeszéljük a dolgokat, edzünk egyet és megpróbálunk ismét győzni Budapesten. Bátrabb, vagányabb játékot várnék el a lányoktól, mint például Dunaújvárosban. Az a célunk, hogy játszhassunk még idén itthon.

Összefoglaló:
✍️ A vendégek szereztek először vezetést két és fél perc játékot követően. A mi első gólunkat Bonca Vivi jegyezte, majd Dankina is betalált, így fordítottunk. Nyolc perc után 3–2-nél jártunk előrébb.

A második negyed kiélezett játékot hozott, de az utolsó két percben sikerült felépítenünk egy kétgólos különbséget. A nagyszünetre 6–4-es vezetéssel mehettünk.

Nem sikerült megtartanunk az előnyünket a harmadik negyedben. 7–6-ra még mi vezettünk, a záró nyolc perc viszont 7–7-ről indulhatott.

Egy nagyjából háromperces rövidzárlat megpecsételte a mérkőzés sorsát a szempontunkból. Három gólt lőtt sorozatban a BVSC, 10–7 ellépett. Két gólra váltott ötméteressel felzárkóztunk 10–9-re, az utolsó másfél minutumban viszont egyenlíteni már nem tudtunk.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcban 1:0-ra vezet ezzel a győzelmével a BVSC.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #bvsc #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search