Házigazdái leszünk a BENU Magyar Kupának…

 In HÍREK
🤽‍♂️🤽🇭🇺🏆

Elkészítették ma a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) budapesti székházában a BENU Magyar Kupa 2023–2024-es kiírásának első női és férfi sorsolását. Eldőlt, hogy a kvalifikációs szakaszban mindkét nemben egy-egy csoportnak a házigazdái leszünk, vagyis hazai medencében szurkolhatunk majd a csapatainknak.

A BENU Férfi Magyar Kupa C jelű csoportjának tagja és rendezője lesz csapatunk. Ezeket a kvalifikációs mérkőzéseket augusztus 18-án és 19-én rendezik, a menetrend és a pontos időpontok hamarosan megszületnek.

A-csoport: Kaposvár (házigazda), Honvéd, Miskolc, UVSE
B csoport: Eger (házigazda), BVSC, Szeged, KSI
C-csoport: Szentes (házigazda), Vasas, Szolnok, Pécs

Sorsoltak a BENU Női Magyar Kupa kvalifikációs szakaszára is. Itt az előző bajnokság első négy helyezettje nem vesz részt a kvalifikációs szakaszban, ezek a csapatok automatikusan ott lesznek a negyeddöntőben. Akárcsak a férfiaknál, a nőknél is házigazda lesz Szentes, a meccsek tervezett időpontjai szeptember 22-23. A pontos menetrend itt is később válik ismertté.

A-csoport: Szentes (házigazda), III. kerületi TVE, Tatabánya
B-csoport: Győr (házigazda), Szeged, BVSC

A kupaellenfelek mellett a MOL Női OB I. első fordulójának párosítására is fény derült. Itthon kezdünk az előző idény ezüstérmese, a Dunaújváros ellen. A bajnokság első tervezett játéknapja október negyedike.

A MOL Női OB I. első fordulójának párosítása: BVSC–Szeged, Ferencváros–Tatabánya, III. ker. TVE–Eger, UVSE–Győr, Szentes–Dunaújváros

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #magyarkupa #bajnokság #mol #benu #vízilabda #szentes #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search