Törökországra figyelünk augusztusban…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Folytatódik a nyári vízilabdatornák sorozata. Július 29-től a törökországi Manisában rendezik az U17-esek Európa-bajnokságát. Előbb a lányok, majd a fiúk ugranak medencébe, mindkét nemben képviselteti magát a Szentesi Vízilabda Klub. 🔴🔵

A leány U17-es Eb-n a magyar válogatott tagjaként ott lesz klubunkból játékosként Horváth Zsófia, míg a szakmai stábban felnőtt női- és ifjúsági csapatunk vezetőedzője, Matajsz Márk. Zsófi mellett Varga Nóra és Horváth Luca is együtt dolgozott a nyári felkészülés során a bő kerettel, ők az utolsó keretszűkítésnél kerültek ki a csapatból. Mindhárom tehetségünkre büszkék vagyunk! Hajrá, magyarok! 🇭🇺 Hajrá, Szentes!

⏰ Zsófiék az A csoportban vasárnap 13.30-kor Spanyolország ellen kezdenek, hétfőn 21 órától Olaszország, kedden 18 órától pedig Horvátország lesz az ellenfelük a csoportkörben. A keresztjáték jövő szerdán indul.

Miután augusztus ötödikén, jövő szombaton befejeződik Manisában leány U17-es vízilabda Európa-bajnokság, augusztus nyolcadikán rajtol a fiúk tornája. Ennek a magyar csapatnak a szakmai stábjában dolgozik klubunk szakmai igazgatója, Kis Gábor. A fiúk az A-csoportban sorrendben Montenegróval, Spanyolországgal és Horvátországgal játszanak majd.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #hajrámagyarok #utánpótlás #magyarválogatott #szentes #vízilabda




Forrás

Start typing and press Enter to search