Leány utánpótlás: 3⃣ pontot elhoztunk az UVSE otthonából…

 In HÍREK
Leány utánpótlás: 3️⃣ pontot elhoztunk az UVSE otthonából 🤽‍♀️

Gyermekcsapatunk magabiztos sikert aratott az UVSE otthonában, míg az ifjúsági- és serdülő csapatunk vereséget szenvedett. Kedden a Ferencváros ellen elhalasztott fordulót pótolják be a lányok.

Leány ifjúsági:
UVSE–ProInterier Yordo Szentes 28–8 (6–2, 9–3, 5–2, 8–1)
🗣 Matajsz Márk: – Sajnos a papírforma érvényesült egy nagyon erős UVSE-vel szemben. Ami a mi játékunkat illeti, voltak biztató jelek és periódusok a mérkőzésen belül, amelyek tetszettek. Amíg bírtuk erővel, próbáltuk lassítani a hazaiak játékát, utána viszont kijött a két csapat közötti különbség.

Leány serdülő:
UVSE–ProInterier Yordo Szentes 17–11 (6–2, 2–1, 4–4, 5–4)
🗣 Tóth Csenge: – Nagyon biztató volt számomra az a csapat, amelyet az UVSE ellen láttam a vízben. Az volt a kérésem, hogy teljesítsük azokat a technikai és taktikai elemeket, amiket eddig gyakoroltunk. Az első negyedet leszámítva nagyon tetszett a csapat dinamikája és összeszedettsége. Hétről hétre fejlődünk, az egyének hozzáállása és a befektetett munka is szemmel látható. Külön öröm, hogy a gyermekkorú játékosok is meghatározó szerepet képviseltek támadásban és védekezésben egyaránt.

Leány gyermek:
UVSE–ProInterier Yordo Szentes 10–15 (3–6, 1–4, 1–3, 5–2)
🗣 Tóth Gyula: – Az volt a célunk, hogy nagy különbségű győzelemmel térjünk haza. Úgy érzem, tanácstalanul vízilabdáztunk és megijedtünk attól, hogy nagyon jó ritmusban indult számunkra a mérkőzés. Annak kifejezetten örülök, hogy mindenki játszott, aki el tudott jönni. A legboldogabb pedig azért vagyok, mert elhoztuk a három pontot az UVSE otthonából.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointrier #yordo #szentes #utánpótlás #vízilabda



Forrás

Start typing and press Enter to search