Fiú utánpótlás: 3/3 győzelem…

 In HÍREK
🤽‍♂️👏💪

Három győzelemmel folytattuk szereplésünket az A2-es fiú bajnokságban. A következő fordulóban vasárnap a Békéscsaba érkezik Szentesre.

Fiú ifjúsági:
Angyalföldi Sportiskola DSE 🆚 Legrand Szentes 13–16 (3–1, 5–4, 2–6, 3–5)
Szentes: Cselőtei – Kiss Z., Gila, Molnár B. 6, Kovács A. 2, Papp 1, Szűcs E. Csere: Szűcs P. (kapus), Varga Á. 1, Czirok Cs., Melkuhn 1, Joó 4, Fábián 1, Horváth Á. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 6/5.
Kiállítva cserével: Gyarmati, Keszely, Siptár, ill. Gila.
Kipontozódott: Varga Á. (a Szentesből).
🗣 Somogyi Balázs: – Nehéz egy olyan meccset röviden összefoglalni, ahol a második negyed felénél az ellenfél vezet 6–1-re majd a végén mi nyerünk 16–13-ra. Az első másfél negyedben érthetetlenül álltam a játékunk előtt. Amit felépítettünk az elmúlt hetekben, hónapokban taktikában és csapatjátékban, annak nyomát sem láttam. Majd egy korai időkérés fejmosás és kapuscsere meghozta a változást. Elkezdtünk úgy játszani, ahogy az elmúlt hetekben és ahogy látni szeretném. Mindenki harcolt, küzdött, tette a dolgát. Emellé jöttek kimagasló egyéni teljesítmények. Úgy nyertük meg a meccset, hogy voltak hiányzóink, cserés kiállításaink, kipontozódásaink. Mindenki erőn felül teljesített, aki a vízbe került. A végére teljesen megérdemelten győztünk.

Fiú serdülő:
Angyalföldi Sportiskola DSE 🆚 Legrand Szentes 5–12 (0–4, 1–1, 2–3, 2–4)
Szentes: Szűcs P. – Horváth Á. 1, Mogyorósi, Ternai 2, Czirok Cs. 1, Joó 2, Tajnai 1. Csere: Király, Kun 2, Bojó 1, Némethy-Czakó 1, Nagy P. 1, Deák. Vezetőedző: Somogyi balázs.
Gól – emberelőnyből: 2/0, ill. 2/1.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
🗣 Somogyi Balázs: – Úgy készültünk, hogy rangadót fogunk játszani az ASI ellen. Azonban nem lett rangadó és ezt magunknak köszönhetjük. Remekül védekeztünk, rengeteget blokkoltunk és a kapusunk is nagyon jól védett. Támadásban szép gólokat lőttünk beúszásból és átlövésből egyaránt. Remek játékunknak köszönhetjük, hogy rangadó helyett sikerült egy nagyobb különbségű győzelmet aratni. Rég voltam ilyen elégedett a teljesítményünkkel.

Fiú gyermek:
Angyalföldi Sportiskola DSE 🆚 Legrand Szentes 8–19 (4–5, 2–3, 2–6, 0–5)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 5, Horgos 1, Molnár F. 3, Bihari 2, Fejes 2, Inokai-Tóth P. 2. Csere: Mészáros (kapus), Sarkadi-Szabó, Vida-Szűcs, Czirok B., Orosz 1, Hoffmann 2, Sztanó 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 5/2.
Ötméteresből: -, ill. 6/5.
Kipontozódott: Fabu (az Angyalföldi Sportiskola DSE-ből).
🗣 Horváth Tamás: – Hosszabb ideig jól tartotta magát a hazai csapat, mert nálunk volt egy kis egyénieskedés, olyan megoldások, amelyek nem a taktikára épültek. Az első negyedben becsúszott egy-két olyan lövés is, ami egyébként a kapusunknak sem szokott gondot okozni. Miután belelendült a meccsbe, kiválóan védett. Néhány srácot lecseréltem, és a parton megbeszéltük, hogy miként kell játszani, mindenki egy irányba hajtani. Támadásban teljesen megakasztottuk a hazaiak játékát, összességében bizakodásra adhat okot, hogy negyedenként öt-hat gólt képesek voltunk lőni.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda



Forrás

Start typing and press Enter to search