Az összes pontot elhoztuk Szegedről…

 In HÍREK
🤽👏🥳

Ifjúsági- és serdülő csapatunk is tükörsima sikert aratott Szegeden, míg a gyermek korosztály is elhozta a pontokat, de nehezebb körülmények között. Vasárnap az év utolsó idegenbeli mérkőzéseit a Ferencváros otthonában játssza leány utánpótlásunk. #hajráSzentes

Leány ifjúsági:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 ProInterier Szentes 7–24 (3–6, 1–7, 1–6, 2–5)
Szentes: Varga N. – Bíró 1, Tyukász 5, Dobos 2, Matajsz J. 6, Boldizsár R. 2, Furák-Szabovik 2. Csere: Szalai (kapus), Udvardi, Szűcs 2, Mácsai 1, Versegi 3, Nagy A. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 4/1, ill. 3/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/2.
🗣️💬 Matajsz Márk: – Esélyesebb csapatként kötelező sikert arattunk Szegeden. Koncentrált és jó játékkal sikerült ezt a nagy különbséget kialakítani, gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Leány serdülő:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 ProInterier Szentes 5–35 (3–9, 0–10, 1–7, 1–9)
Szentes: Szalai – Udvardi 2, Matajsz J. 11, Szűcs 2, Versegi 2, Nagy A. 1, Furák-Szabovik 4. Csere: Kocych (kapus), Rácz 1, Dömsödi 3, Aradi 1, Mácsai 3, Kiss V. 1, Kovács V. 4. Vezetőedző: Tóth Csenge.
Gól – emberelőnyből: 3/0, ill. 5/3.
Ötméteresből: -, ill. 6/4.
Kipontozódott: Fejes, Rekedt-Nagy (mindketten a Szegedből).
🗣️💬 Tóth Csenge: – Magabiztos győzelem volt, de ezt is vártuk el. Nekünk az elmúlt három forduló arról szólt, hogy magabiztosan nyerjünk, és azok is több lehetőséget kapjanak, akik amúgy kevesebb időt töltenek a vízben. Ez 100%-osan sikerült, mindenki nagyon boldog volt, hogy jó teljesítménnyel járult hozzá a sikerekhez.

Leány gyermek:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 ProInterier Szentes 11–12 (2–3, 4–3, 1–2, 4–4)
Szentes: Kocych – Kiss V., Dömsödi 3, Kovács V. 1, Rácz 2, Bács 2, Bálint E. 2. Csere: Hajdú 1, Sóti 1, Négyesi, Katona-Kis, Mező, Nagy L, Serfőző. Vezetőedző: Tóth Gyula.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 8/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
🗣️💬 Tóth Gyula: – Tükrözték a mérkőzésen látottak azt a munkát, amit a gyerekek az elmúlt két hét során hozzátettek. Azért nem volt egyértelmű a sikerünk, mert ha folyamatosan nagy különbséggel nyersz, elhiszed, hogy ez akkor is sikerül, ha esetleg nem teszel bele mindent. Most az a feladatunk, hogy visszarángassuk a földre a lányokat. Fontos, hogy az összes ellenfelet tiszteljék, még akkor is, ha tudjuk, hogy fizikálisan és technikailag is jobb játékerőt képviselünk. Annak viszont örülök, hogy sikerült nyernünk, mert ez volt az elsődleges célunk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #szentes #utánpótlás #vízilabdaForrás

Start typing and press Enter to search