Ők lettek október legjobb leány utánpótlás játékosai…

 In HÍREK

Ezentúl minden hónapban megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Boldizsár Rebeka
Serdülő: Horváth Zsófi
Gyermek: Rácz Olga

Matajsz Márk: – Boldizsár Rebeka mutatott teljesítménye nemcsak a meccseken, hanem a szürke hétköznapokon is kiemelendő. Ahogyan hozzááll az edzésekhez, nem hiányzik, amit csinál, jól, ez pedig érett, jó játékkal párosul. Nagyon megbízható, stabil játékos.

Tóth Csenge: – Azért választottam Horváth Zsófit, mert ebben a csapatban egyelőre ő a legérettebb vízilabdázó. Ez megmutatkozik az edzésekhez való hozzáállásában és a játékában is. Választani sosem könnyű, hiszen mindenkit önmagához mérünk. Az, hogy ki a legeredményesebb játékos, azt a csapatmunka hozza ki. A sikerességet nem feltétlenül a gólok számában mérjük. A döntésemben az is fontos szerepet játszott, hogyan kommunikál Zsófi a csapattársaival az edzéseken, mérkőzéseken és a parton.

Tóth Gyula: – Olga alapvetően szolnoki kislány, a kezdetekben pedig kettős igazolással játszott nálunk, de most már teljesen a Szentesi Vízilabda Klub tagja. Amióta itt játszik, az ő fejlődésének tendenciája volt a legkiemelkedőbb, de az edzéseken mutatott teljesítménye és a szerénysége is közrejátszott, hogy őt választottam. Elképesztő módon csapatjátékos, de ha úgy adódik, bátran felvállalja a döntéseit és lő. Megfelel a kéréseknek, amelyeket támasztunk elé.

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda #szentesForrás

Start typing and press Enter to search