Mindhárom korosztályban legyőztük a Szegedet #szépvoltfiúk…

 In HÍREK
Mindhárom korosztályban legyőztük a Szegedet 💪 #szépvoltfiúk

Elhoztuk mind a kilenc pontot idegenből. Az év utolsó hazai fordulójában a Budafóka XXII. SE csapatát fogadják a fiúk vasárnap. #hajráSzentes

Fiú ifjúsági:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 6–13 (1–2, 2–2, 2–4, 1–5)
Szentes: Inokai-Tóth M. – Gila T., Molnár B. 3, Melkuhn, Papp 1, Szűcs E. 2, Busi 2. Csere: Varga Á., Kiss Z. 1, Czirok Cs., Kovács A. 1, Joó 2, Fábián 1. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 5/3.
Ötméteresből: -, ill. 3/3.
Kiállítva cserével: Juhász B. (a Szegedből).
Kipontozódott: Molnár L. (a Szegedből).
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Hiányzott a megszokott sebességünk szinte az egész meccsen. Azonban az összes fontos szituációban, amikor felzárkózhatott volna ránk a Szeged, helyén volt a szívünk. Nem ez volt az idei legszebb játékunk, de az eredménnyel elégedettnek kell lennem és az is vagyok.

Fiú serdülő:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 8–18 (2–5, 3–6, 2–2, 1–5)
Szentes: Cselőtei – Horváth Á. 1, Ternai 2, Czirok Cs. 3, Bojó, Joó 3, Tajnai 3. Csere: Kiss-Papp J. (kapus), Vida-Szűcs D., Király 3, Deák 2, Kun 1, Berezvai, Kiss-Rácz D. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 4/1, ill. 9/5.
Ötméteresből: -, ill. 5/4.
Kipontozódott: Mayer, Gombos (mindketten a Szegedből).
🗣️💬 Somogyi Balázs: – A támadójátékunkkal maximálisan elégedett voltam, sok gólt lőttünk egy tabellán hozzánk közel álló csapatnak. A védekezésben lehetett volna kevesebb gólon tartani az ellenfelet, ha néhány helyzetben jobban összpontosítunk.

Fiú gyermek:
Szegedi Vízipóló Suli 🆚 Legrand Szentes 4–16 (0–3, 3–3, 1–5, 0–5)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz., Horgos, Molnár F., Vida-Szűcs M., Inokai-Tóth P., Hoffmann. Csere: Mészáros (kapus), Szöllösi, Bihari, Czirok B., Fejes, Sarkadi-Szabó, Sztanó. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 1/1.
Ötméteresből: 3/1, ill. 4/3.
Kipontozódott: Mód, ill. Sztanó.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Az ellenfelünknél több fiatalabb játékos is játszott, ennek megfelelően, fizikálisan és taktikailag is gyorsan föléjük nőttünk. Sok mindent gyakoroltunk, lehetőséget adtam a második sornak, sőt, lehet, hogy többet is játszottak, mint az első. Örülök, hogy bizonyítottak és fegyelmezettek maradtak, betartották a taktikát.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #szeged #utánpótlás #vízilabda



Forrás

Start typing and press Enter to search