Ők lettek november legjobb fiú utánpótlás játékosai…

 In HÍREK

Október után novemberben is megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Papp Pongrác
Serdülő: Czirok Csaba
Gyermek: Hoffmann Hunor

Somogyi Balázs: – Pongrác nagyon jó hónapot tudhat maga mögött. Sokat volt vízben, remekül irányította a csapatot, kiegyensúlyozott és jó teljesítményt nyújtott. A felnőttcsapatban is bemutatkozott, ami minden játékosnak nagy megtiszteltetés, az elvégzett munka elismerése is. Csaba a serdülő csapatunk kapitánya. Hihetetlenül alázatos, rengeteget dolgozó, hatalmas szívvel játszó játékos. Mindenben megtestesíti a jó csapatkapitány ismérveit. Mindig számíthatnak rá a társai a vízben.

Horváth Tamás: – Hunor egy olyan játékos, aki az előző szezonokban nem volt a húzóemberek között. Ő a jó példája annak, hogy a kemény munka, a fegyelem és az akarat meghozza az eredményét. Ez meglátszik a teljesítményén, gólokat szerez, lefordul, visszaúszik, az egész játékosa óriásit fejlődött. Ezért választottam őt a hónap legjobbjának.

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda #szentes



Forrás

Start typing and press Enter to search