Fontos sikerekkel zártak a fiúk…

 In HÍREK
🤽‍♂️👏🥳💪

A Délkeleti területi ifjúsági fiú vízilabda-bajnokság 5️⃣. fordulójában Szolnokon szerepelt a Legrand Szentes. Két fontos győzelmet arattunk, így 🔟 mérkőzés után 2️⃣5️⃣ pontot gyűjtöttünk, akárcsak a listavezető Kecskeméti Sportiskola.

🗓️⏰ Február 3-án Kecskeméten a Csongrád és a Szolnok ellen folytatják a bajnokságot a szentesi fiúk.

Legrand Szentes 🆚 SVSE Baja II. 32–4 (9–1, 9–0, 7–1, 7–2)
Szentes: Kiss-Papp J. – Horváth Á. 2, Mogyorósi 3, Király 7, Ternai 1, Némethy-Czakó 2, Vida-Szűcs D. 1. Csere: Molnár F. 6, Bihari 4, Kiss-Papp Sz. 1, Lisniak 3, Dancsó 2, Nagy P. Vezetőedző: Vecseri László.
Gól – emberelőnyből: 1/1, ill. 4/0.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/0.
🗣️💬 Vecseri László: – Ezen a mérkőzésen a gyerekek minél több gólt szerettek volna dobni. Ez sikerült is nekik. Felszabadultan játszottak a szerényebb képességű és sajnos kevés emberrel felálló ellenféllel szemben. Igazából sok értékelni való nem volt a meccsen, pontosan tették a dolgukat a gyerekek.

Kecskeméti Sportiskola 🆚 Legrand Szentes 13–15 (2–2, 5–4, 3–5, 3–4)
Szentes: Kiss-Papp J. – Horváth Á., Király, Ternai, Kiss-Papp Sz., Némethy-Czakó, Vida-Szűcs D. Csere: Mogyorósi, Molnár F., Bihari, Zaitsev, Dancsó, Nagy P. Vezetőedző: Vecseri László.
Gól – emberelőnyből: 4/1, ill. 5/3.
Ötméteresből: 5/5, ill. 3/3.
Kipontozódott: Molnár F. (a Szentesből).
🗣️💬 Vecseri László: – Ezt a mérkőzést fontos volt megnyerni, mivel a listavezetővel találkoztunk. Győznünk kellett, ha bajnokok akarunk lenni. Pontosan így is álltunk hozzá a mérkőzéshez. Pontos lövések, nagyszerű helyzetfelismerés, sok úszás, az emberhátrányos védekezésünk is helytálló volt, emberelőnyből nem kaptunk gólt. Talán a zónavédekezésünk akadozott egy kicsit, és a ellenfél is nagyon pontos lövésekkel tartotta a lépést velünk. A cserejátékosok is felvették a meccs ritmusát. Örülök hogy mindkét találkozón sok gyerek dobott gólokat.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #vízilabda #utánpótlás



Forrás

Start typing and press Enter to search