Újraindul a női bajnokság…

 In HÍREK
🤽‍♀️

9️⃣8️⃣ nap után ismét magyar bajnoki mérkőzés vár a női csapatunkra. 🔴🔵 A Valdor Szentes legutóbb 2023. november 22-én Győrben ugrott medencébe, ⏰ holnap 19 órakor pedig Dunaújvárosban játszik OB I.-es mérkőzést. #hajráSzentes

Mindenkiben dolgoznak az izgalmak, hiszen több, mint három hónapot követően vár ránk ismét bajnoki mérkőzés. Ezen a héten rögtön kettő is, hiszen holnap Dunaújvárosba utazunk, míg szombaton 15 órától Csongrád-Csanád vármegyei rangadót játszunk Szegeden a Tiszavirág Sportuszodában.

A holnapi találkozónak nem mi leszünk az esélyesei, de az őszi első fordulóban lejátszott hazai találkozóra büszkén gondolhatunk vissza, hiszen mindössze ötgólos különbséggel, 12–7-re veszítettünk a DFVE ellen. 2024-ben arattunk már nagy sikereket a dunaújvárosiak ellen, hiszen a leány utánpótlásban másfél héttel korábban mindhárom korosztályos csapatuk legyőzte az újvárosi a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Ami pedig az elmúlt hétvégét illeti, három hazai Duna-liga-mérkőzéssel hangoltunk a bajnokságra. A szerb Red Start 19–9-re legyőztük, míg a szintén szerb Vojvodinától 12–9-re, a német listavezető Spandautól pedig 12–7-re kaptunk ki.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #dunaújváros #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search