Felálltunk 4⃣ gólos hátrányból, sorozatban harmadszor nyertünk…

 In HÍREK
🤽‍♂️ Felálltunk 4️⃣ gólos hátrányból, sorozatban harmadszor nyertünk 👏🥳

Rossz kezdés után hatalmasat javultunk a játék minden elemében és az Eger, KSI duó után a Pécset is legyőztük az E.ON férfi vízilabda OB I. alsóházi rájátszásában. #szépvolfiúk

Metalcom Szentes 🆚 Pécs 8–7 (0–3, 3–3, 3–0, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., alsóházi rájátszás, 3. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Fodor, Csizmadia.
Szentes: Kovács B. – Asanin 3, Bozó, Magyar, Szatmári 2, Csorba 1, Hajdú. Csere: Pethe, Vékony 1, Vismeg B. 1, Biros B., Kürti-Szabó M., Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.
Pécs: Gelencsér – Kolozsi 2, Tóth A. 1, Holl, Reisz, Lajkó, Némethy 2. Csere: Fiedler, Pellei K., Kókai Sz. 2, Imre K. Vidovenyecz, Szabó G. Vezetőedző: Zlatko Rakonjac.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 8/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kipontozódott: Szabó G., Holl.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Kis Gábor: – Gratulálok a Pécsnek, mert az egész mérkőzés során elképesztően szépen vízilabdáztak. Nem ők játszottak rosszabbul, hanem mi teljesítettünk jól a mérkőzés második felében. Játékosként rengeteg szituációt átéltem, edzőként viszont még sok újdonság van. Olyat, mint a mai történések, még nem éltem át!! A Pécs lendületesen és magabiztosan gyakorlatilag leradírozott bennünket a pályáról az első negyedben, nem hagyott minket szóhoz jutni és sokszor úgy játszott, mint mi az Eger és a KSI ellen. Hittünk abban, hogy fizikailag utol tudjuk érni őket, végül megfordítottuk a meccset. Mindkét csapat építkezik, nekünk ez, ahogy megnyertük ezt a meccset, sokkal többet jelent, rengeteg rutint szerezhetünk belőle.

Összefoglaló:
✍️ Rémálmainkban jelenhetne meg a mérkőzés első félideje. A Pécs már 4–0-ra is vezetett, 10 perc után Asanin törte meg a gólcsendünket. A négygólos különbségünk 2–6-nál is fennállt, innen viszont hatalmas felzárkózást indítottunk. A nagyszünetben 6–3-ra vezettek a baranyaiak.

Megérkeztek a góljaink, miközben a védelmünk stabilan állt a lábán. Ha pedig átment a labda blokkokon, Kovács Barni hárított rendszerint. Olyan nagyszerűen védett, hogy 72 százalékos védési hatékonysággal, 18 hárított labdával zárta a meccset.

Nyolc másodperccel a harmadik negyed vége előtt 6–6-nál utolértük a pécsieket. A döntés a záró negyedre maradt. Szatmári akciógóljával 7–6-nál átvettük a vezetést. Óriásit küzdöttünk ezért, majd három és fél minutummal a vége előtt csapatkapitányunk újabb találatával már kettővel léptünk el. Erre rögtön válaszoltak a vendégek, a hátralévő három percben viszont már nem született gól, így sorozatban harmadszor is nyertünk itthon.

Immár 16 pontunk van, amivel a hatcsapatos alsóházi tabellán a második helyen állunk. A 4. fordulóban jövő szombaton 15 órától Miskolcon ugrunk medencébe. #hajráSzentes

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #pécs #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search