Vereség Győrben, Szentesen dől el a továbbjutás…

 In HÍREK

Egyenlítettünk kétgólos hátrányból, a büntetőpárbajt viszont elvesztettük. A MOL női vízilabda OB I. 7–10. helyéért játszott párharca így 1:1-re áll a Győr ellen, a mindent eldöntő mérkőzést Szentesen játsszuk. #hajráSzentes

Győr–Valdor Szentes 13–11 (3–3, 1–3, 3–1, 2–2 – ötméteresekkel: 4–2)
MOL női vízilabda OB I., a 7–10. helyért, 2. mérkőzés. Győr Auqa Sport Központ. Vezette: Bereczki, Szilágyi.
Győr: Szombathelyi – Rádli 3, Kenderes 1, Molnár D., Párkányi, Petik 2, Szedlák M. 1. Csere: Finta, Hetzl 3, Drávucz M. 3. Vezetőedző: Hargitai Attila.
Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 1, Dobos, Hnatyszyn 3, Bicskei 1, Kövér-Kis, Boldizsár R. 2. Csere: Horváth Zs., Tyukász 1, Erdélyi, Horváth L. 1, Korom, Matajsz J. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 7/3.
Ötméteresből: 5/4, ill. 4/2.
Kipontozódott: Finta.

Összefoglaló:
Győzelemre volt szükségünk ahhoz, hogy lezárjuk a párharcot és megragadjuk a lehetőséget, hogy a hetedik helyért játsszunk.

Hektikusan alakult az eredmény a mérkőzés során. A hazaiak szerezték az első gólt, 2–1-re viszont már mi, 3–2-re viszont már ők vezettek, majd az első nyolc perc 3–3-mal befejeződött be.

Háromperces gólcsend után akárcsak az elsőben, a második negyedben is a Győr lőtte az első gólt. Ezt követően viszont sorozatban háromszor találtunk be, így a nagyszünetben 6–4-re vezettünk.

Győri gólra szentesi volt a válasz, így huzamosabb ideig előrébb jártunk ellenfelünknél a harmadik negyedben. Ezután viszont kétszer ők találtak be, így a záró nyolc perc előtt 7–7 állt az eredményjelzőn.

Hideg zuhanyként hatott, másfél perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk, de szerencsére rögtön sikerült egyet lefaragni a hátrányból. Küzdöttünk, hogy meglegyen az egyenlítés, ami össze is jött két és fél perccel a meccs vége előtt. A győzelmet viszont már nem sikerült megszerezni, így büntetőkkel dőlt el a párharc a győriek javára.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search