Győztünk Tatabányán, 7⃣. helyen zárjuk a bajnokságot…

 In HÍREK
🤽 Győztünk Tatabányán, 7️⃣. helyen zárjuk a bajnokságot 👏🥳

Hazai sikerünk után 10–4-re győztünk Tatabányán a MOL női vízilabda OB I.-ben, így az egyik fél második győzelméig tartó párharcot megnyertük 2:0-ra. A 2023–2024-es idényt a hetedik zárjuk a magyar női vízilabda-bajnokságban. #szépvoltlányok

Tatabánya 🆚 Valdor Szentes 4–10 (2–2, 1–2, 1–3, 0–3)
MOL női vízilabda OB I., a 7. helyért, 2. mérkőzés. Tatabánya. Vezette: Duray, Vályi F.
Tatabánya: Kovács Do. – Zantleitner H. 1, Zantleitner N., Zink, Orbán, Németh V., Kurucz 2. Csere: Mikola (kapus), Rend, Perjési, Donauer, Nagy J., Szabó J. 1. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Szentes: Füsti Molnár – Dobos 1, Hnatyszyn 1, Bicskei, Horváth L. 1, Kövér-Kis 1, Boldizsár R. Csere: Varga N. (kapus), Varga V. 1, Horváth Zs. 1, Matajsz J. 1, Erdélyi 2, Korom, Bíró 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 6/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kiállítva cserével: Matajsz J.
Kipontozódott: Korom.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2:0 a Szentesnek.

Összefoglaló:
✍️ Vasárnap 18–9-re győztük le a Tatabányát Szentesen, így a második mérkőzésen az egykori bányászvárosban a bajnokság lezárása volt a tét számunkra egy győzelemmel. Ehhez a párosításhoz hűen kiélezett játékkal indult a mérkőzés, az első találatra több, mint négy percet kellett várni. 1–0-ra és 2–1-re is a hazaiak vezettek. A második negyedben 3–2-nél vettük át a vezetést, majd a nagyszünetben 3–4 állt az eredményjelzőn.

Gólváltással kezdődött a harmadik negyed. Varga Viki értékesített büntetőjével 5–3-nál először léptünk el kettővel. A következő támadásból még szépítettek a hazaiak, 5–4, ezt követően viszont már csak mi találtunk kapuba. Ez azt jelenti, hogy majdnem 15 percen keresztül nem kaptunk gólt, miközben még ötöt lőttünk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #tatabánya #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search