Ők lettek május legjobb fiú utánpótlás játékosai…

 In HÍREK

Ismét megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Gila Tibor
Serdülő: Kun Gergő
Gyermek: Inokai-Tóth Péter

Somogyi Balázs: – Gergő idén került hozzánk az Invictustól. Nagyon gyorsan beilleszkedett a csapatba. Alig hagyott ki edzést. Látszik rajta, hogy tényleg szeretne jó vízilabdás lenni. Folyamatosan fejlődött az év során, ami az utolsó pár mérkőzésen csúcsosodott ki a jó teljesítményben és fontos gólokban. Nagyon élveztem a közös munkát, sok mosolyt csalt az arcomra. Tibi az év elején még bizonytalan volt, hogy szeretne-e még játszani. Azonban keményen beleállt az utolsó ifis évébe. Rengeteg meccsen kőkemény védőmunkát végzett., komoly tartást adva ezzel a csapatnak. Az érettségi mellett is ott volt szinte minden edzésen, keményen hajtott. Amit kértem tőle az év elején, azt egész évben visszakaptam a meccseken, edzéseken. Igazi csapatember.

Horváth Tamás: – Annak ellenére, hogy Peti még jövőre is gyermekkorú játékos lesz, az egyik leggyorsabb, legjobb lövő emberem. Év elején még csak a bekkelésben jeleskedett, de tavaszra megjött a lövő kedve. A legfontosabb mérkőzéseken rettegésben tartotta átlövésbombáival az ellenfél kapusait. Igazan komplex játékos.

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda

Forrás

Start typing and press Enter to search