Fiú serdülő országos bajnokság 23. forduló, 2018. április 22

 In HÍREK
Fiú serdülő országos bajnokság 23. forduló, 2018. április 22:

DVSE – Legrand Szentes 8-10 (0-5, 2-2, 3-1, 3-2)

Legrand Szentes: Czanik S. (11 védés) – Kasza D. 2, Szporny A, Korom Zs., Barna M. 4., Mácsai G. 1,  Gut Zs.
csere: Kertész Kenyeres Á. 1 , Gila P., Kürti Szabó M., Bozó P. 2, Rébeli Szabó B.,

Kasza Károly edző:
Szentesen az első mérkőzésen vereséget szenvedtünk, vissza szerettünk volna vágni, kemény munkával készültünk a meccsre.
A debreceni meccs-sorrendnek nem örülhettünk, hisz ifi után egyből a serdülő mérkőzés következett. Az összes serdülő játszott az ifi meccsen, ki többet, ki kevesebbet, mindenki részt vett a hatalmas csatában. Nagyon bíztam a csapatomban, egész héten nagyon jó hozzáállást tapasztaltam az edzéseken.
A mérkőzést óriási lendülettel, fegyelmezetten, alázattal, elképesztő akarattal kezdtük. Gyönyörű gólokat láthattunk, hibátlan védekezést hajtottunk végre, 5-0  volt az első negyed a javunkra! Álomszerű kezdést produkáltunk, amiért itt is szeretnék gratulálni. A folytatásban elkezdtünk támadásban emberelőnyben egyénieskedni, védekezésben könnyelműsködni. Mindenki – érthetően – kezdett fáradni, emiatt többet hibázni is. Alap hibákat vétettünk, melyeket én is nehezen tudtam lereagálni. Voltunk 4 percig emberelőnyben, mégis ekkor játszott legrosszabbul a csapatom. Végig vezetve gigászi küzdelemben nyertünk. Nagy sikernek könyvelem el ezt az eredményt. Idegenben nyerni olyan csapat ellen, amelyiktől otthon vereséget szenvedtünk mindenképpen dicséretes. A góllövők mellett megdicsérném Czanik Sanyit, mert végig koncentrálva 59 %-on védett. Ebből a nagyon jó eredményből mindenki becsülettel kivette a részét. Gratulálok, köszönöm a hozzáállást!

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/44342

Start typing and press Enter to search