Fiú serdülő országos bajnokság 20. forduló, 2018. április 27

 In HÍREK

;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(255,255,255);text-decoration-style:initial;text-decoration-color:initial;float:none;display:inline”>Kertész Kenyeres Á. 3., Szporny A, Korom Zs. 3,
Bozó P. 2., Gut Zs. 2
csere: Kürti Szabó M., Rébeli Szabó B., Takács K., Gila P. 1, Kormányos G.

Kasza Károly edző:
 

Végig kiegyenlített mérkőzés volt, ahol sajnos fegyelmezetlenebbek voltunk ellenfelünknél.
A krónikához hozzátartozik, hogy Kenyeres Ádám egész héten a fülével betegeskedett, csak meccsre jött a vízbe, 8 gyerekkorú játékost kellett beírnom, akik szinte kivétel nélkül 4 negyedet játszottak már a gyerek korosztályban is, viszont egytől-egyik helytálltak. Két kezdő játékost is nélkülözött a csapatom.
Fej-fej mellett haladtak a csapatok, az utolsó pillanatig nyitott volt a mérkőzés. Úgy gondolom, hogy fegyelmezetlenebbek voltunk és többet hibáztunk védekezésben. Az tény, hogy 14 kapott gól sok, 3 játékosom cserés kiállítást kapott, ami rendkívül sok, 9-ből 1 előnyt lőttünk be, ami kritikán aluli, valamint 3-ból 1 ötméterest lőttünk be, ami szintén nem jó teljesítmény. Mindegyik játékelemen egy kicsit javítva sokkal jobb eredményt érhettünk volna el! A két hiányzó is nagyon sokat segíthetett volna. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből is, hajrá Szentes!

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/44318

Start typing and press Enter to search