Nyárzáró vízilabda torna

 In HÍREK

Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában 2017. augusztus 25-27. között rendezték meg a II. Szegvár Takarék Kupa vízilabda tornát, 2006-os születésű játékosoknak. Összesen 16 együttes nevezett (két lány csapat is).

Negyven mérkőzést játszottak a fiatalok a három nap alatt. Egy fiú és egy lány csapatott indított a Szentesi VK. Négy csoportban bonyolították le a selejtezőket, majd a csoportgyőztesek játszottak elődöntőt.
A saját csoportját megnyerő hazai fiú csapat a másik csoportgyőztes Debrecentől kikapott, és így a harmadik helyért játszhatott. A bronzmérkőzésen az ellenfele a Pécstől vereséget szenvedő Szolnok együttese volt, és ott a szentesi együttes 8:5-re kikapott a megyeszékhely csapatától, végül a tornán a 4. helyen végzett. Az első helyért folyó mérkőzés végeredménye: Pécs – Debrecen 5 : 2

A II. Szegvár Takarék Kupa végeredménye:
I. Pécs
II. Debrecen
III. Szolnok
IV. Szentes

Inokai Tóth Martin, Ludányi Lóránt, Fási Botond, Melkuhn Máté, Fási Marcel, Mácsai László, Király Levente, Czirok Csaba, Varga Ádám, Molnár Boldizsár, Kovács Botond, Horváth Áron és Erdész Dávid.
Edzők: Torday Árpád és Czirok Csaba.

Legjobb kapus a nyíregyházi Pelle Levente, a legjobb mezőnyjátékos a szolnoki Cseh Maxim lett. /A szentesiek közül a legtöbb gólt (20-at) Melkuhn Máté lőtte. /

Start typing and press Enter to search