Spanyolországban idilli környezetben készült 2001-es fiú csapatunk a két ünnep k…

 In HÍREK

Spanyolországban idilli környezetben készült 2001-es fiú csapatunk a két ünnep között

A rangos BWMF kupán vett részt Kasza Károly csapata Lloret de Marban karácsony után, ahol a 20 résztvevő között spanyol, holland, német, olasz és japán csapat is volt.

A Szentesi VK a csoportmeccseken 12-11-re diadalmaskodott a CN Sant Feliu, 12-9-re a CN Molins de Rei és 12-7-re az Ogaki ellen, valamint 12-9-re alulmaradt a CN Sant Andreu-val szemben.
A csoport élén a körbeveréseknek köszönhetően holtverseny alakult ki, a rosszabb gólkülönbség miatt a fiúk csak a 3. helyen végeztek és így a legjobb esetben is csak 9. helyért folytathatták a küzdelmeket.
A folytatásban Szentesi VK – CN Helios 10-5, Szentesi VK – CE Mediterrani 10-6 és a 9. helyért CNW Majadahonda – Szentesi VK 8-7, így a fiúk a 10. helyen végeztek.

Kasza Károly nagyon pozitívan nyilatkozott a rendezésről, szállásról, érkezésről és a csodálatos környezetről is. Nagyszerű csapatokkal sikerült egy nagyon jó szervezésű tornán játszania a csapatnak.
"Gratulálok csapatomnak, hisz 7 mérkőzésből 5 győzelmet értünk el. Köszönjük az egyesületnek és a szponzoroknak, szülőknek, hogy itt lehettünk. 10. helyezést értünk el a tornán úgy, hogy mindössze a gólkülönbségen múlt, hogy a legjobb 4-ben leszünk-e."






Source

Start typing and press Enter to search