Megnyertük a felkészülési tornát!…

 In HÍREK

Három győztes csoportmeccs után a szentesi felkészülési torna döntőjét is megnyerte női csapatunk, a horvát válogatott másodszor sem tudott tőlünk pontot rabolni.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Horvátország 14–8 (3–1, 5–2, 4–3, 2–2)
Felkészülési torna, döntő.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti-Molnár – Perez 3, Szabó K. 1, Kudella 5, Mihály 1, Mandics Kövér-Kis 2. Csere: Lekrinszki (kapus), Dömsödi, Kádár 1, Czirbus, Dávid 1. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Horvátország: Ratkovics – Miljkovic, Carevic, Lordan, Skelin, D. Butic, I. Butic. Csere: Vukelic (kapus), Juresa, Topic, Barisics, Srdanovic, Erak. Vezetőedző: Marijo Caleta.
Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 9/4.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.

🗣 Vidumanszky László, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Miél több játékosunknak próbáltunk lehetőséget adni ezen a felkészülési tornán. Ebbe beleszólt, hogy tegnap OB I/B-s mérkőzést is rendeztek, de megoldottunk minden feladatot. Sikeres tornán vagyunk túl, annak külön örülök, hogy 100%-os teljesítménnyel az első helyen végeztünk. Kevésbé ismert csapatok ellen éles meccshelyzetben akartuk gyakorolni a taktikánkat, amivel a bajnokságban is pontokat szeretnénk szerezni. Összességében jól szolgálta a felkészülésünket ez a két és fél nap, szuper dolog, hogy végig bírtuk szusszal. Van még min javítanunk, de elégedett vagyok a tornán látottakkal. 🗣

A Hungerit-Szentesi VK legközelebb január 26-án ugrik vízbe, akkor a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzésünket pótoljuk 16 órától a Ferencváros elleni találkozónkat.

A bronzmérkőzést Szerbia 17–5-re nyerte meg a Kassa ellen.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #croatia #serbia #kosica #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanauto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search