Nálunk játszik a magyar női vízilabda-válogatott Olaszországgal világliga-mérkőz…

 In HÍREK

Nálunk játszik a magyar női vízilabda-válogatott Olaszországgal világliga-mérkőzést jövő kedden!

2014. augusztus 7. után ismét vendégül láthatjuk Magyarország női pólóválogatottját. Akkor a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda avatóján az olimpiai bronzérmes Ausztráliát 12–5-re győzte le Merész András szövetségi kapitány gárdája Szentesen.

– Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke keresett meg bennünket, hogy rendezzük meg a magyar– olasz összecsapást. Óriási megtiszteltetés ez számunkra, amit elfogadtunk. Komoly összefogással megrendezzük a Magyarország– Olaszország találkozót, amelyet Ledó Ferenc, a FrutiVeb elnöke, valamint Nagypéter Sándor, a DÉLKERTész ügyvezetője is támogat, valamint Szentes Város Önkormányzata szintén a nemes ügy mellé állt – árulta el Dömsödi József, a Szentesi Vízilabda Klub női szakosztály-vezetője.

A jövő kedden 18.30-kor kezdődő Magyarország – Olaszország világliga európai selejtezős mérkőzésére, amely egyben Európa-kupa selejtező is, elővételben a szentesi sportuszodában lehet jegyet vásárolni 1000 Ft/darab áron, valamint az iroda.szentesivk@gmail.com e-mail-címen előregisztrációt is elfogadnak, amennyiben péntekig átveszik a belépőt.

✍️ Becsei Dávid
#szentesivizilabdaklub #mvlsz #FINAwaterpolo #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search