Döntőbe jutottunk a Duna-ligában!…

 In HÍREK

Egy másodpercig sem forgott veszélyben a győzelmünk a Duna Regionális Liga gyulafehérvári elődöntőjében, így női csapatunk holnap 18 órától a fináléban ugorhat medencébe.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Palilula 18–6 (4–2, 3–1, 5–1, 6–2)
A szentesi gólszerzők: Perez 4, Kövér-Kis 3, Dömsödi 2, Kádár 2, Kudella 2, Mandics 2, Fodor 1, Szabó K. 1,
Hlavata 1.

Komlósi Péter, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Azt kértem a lányoktól, hogy kezdjünk keményen, alakítsunk ki nagyobb különbséget, hogy utána cserélhessünk. Ez sikerült, a cserejátékosaink is jól szálltak be, felvették a mérkőzés fordulatszámát, így bátran belenyúlhattam a kezdősorba. Miután egyértelművé vált, hogy megvan a győzelem, a kulcsjátékosaimat pihentettem, hogy a holnapi döntőre frissek maradjanak. Az utolsó negyedben csak fiatalok voltak a vízben, egy-egy rutinos játékosunk segítségével.

4–0-s sorozattal adtuk meg a mérkőzés alaphangját az első negyedben, amire kétszer válaszoltak a szerbek, majd a második negyed némiképp kiegyenlítettebb játékot hozott. A második félidőre viszont kijött a különbség a két együttes között a javunkra, sok gólt dobva, tükörsima sikerrel harcoltuk ki a döntőbe jutást, ahol az Egerrel
játszunk majd.

📸 Ervin Salgo
#hungeritszentes #palilula #dunaliga #danubewaterpololeague #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search